Master of Arts i Oranjestad i Aruba

Topp MAs i Oranjestad i Aruba 2017/2018

Master

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Høyere utdanning i Aruba tilbyr flere kurs. Studenter med en Havo (Senior videregående skole), MBO-diplom (midt-nivå appluied utdanning, rettet mot yrkesopplæring), eller til og med VWO (nedre år) kan velge å fortsette med sin høyere utdanning. Universitetet i Aruba tilbyr grad kurs som lavere, Masters og selv doktorgrad kurs som spenner mellom tid varighet på 2 til 4 år.

Oranjestad er den største byen i Aruba og hjem til noen utdanningsinstitusjoner i landet slik Universiteit van Aruba og Xavier University School of Medicine.

Master of Arts studier i Oranjestad i Aruba

Les mer

Ma I Internasjonal Og Europeisk Skatterett (double Degree: American Spesialisering)

Maastricht University, Faculty of Law
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Aruba Oranjestad

Er du opptatt av skatt? Har du har en bachelorgrad i økonomisk jus, økonomi, administrasjon, eller et beslektet felt? Og er du klar til å ta neste skritt i din karriere? Da bør du vurdere å gjøre den amerikanske spesialisering av Master i International og European Tax Law. [+]

Topp MAs i Oranjestad i Aruba. Er du opptatt av skatt? Har du har en bachelorgrad i økonomisk jus, økonomi, administrasjon, eller et beslektet felt? Og er du klar til å ta neste skritt i din karriere? Da bør du vurdere å gjøre det American spesialisering av Master i International og European Tax Law. Denne årig masterprogram er i fellesskap tilbys ved Maastricht University og University of Aruba. Det fokuserer på selskapsbeskatning og internasjonal skatteplanlegging med særlig henvisning til Europa og Amerika. Du vil kombinere juridiske og økonomiske tilnærminger med politikk og praksis, og du vil få innsikt i den gjensidige avhengigheten mellom selskapsstrukturer, investering, grenseoverskridende arbeid og skatterett. Etter eksamen, vil du finne deg selv i en misunnelsesverdig posisjon. Takket være sin brede kunnskap om økonomiske og forretningsmessige forhold, mange av våre kandidater er svært etterspurt på arbeidsmarkedet. Og den internasjonale orienteringen av graden vil åpne opp jobbmuligheter i mange forskjellige land. Hvorfor dette programmet? Avgifter er et faktum av livet, men ikke alle skattesystemer er skapt like. I en globalisert verden der skattebetalerne ofte har tilknytning til mer enn ett land og selskaper gjør millioner av transaksjoner over landegrensene hver dag, er kunnskap om flere skattesystemer stadig mer verdifull. Hyppige oppdateringer og revisjoner også gjøre det til en svært dynamisk felt av lov. I double-studium i International og European Tax Law, vil du bli kjent med selskapsbeskatning og internasjonal skatteplanlegging i ulike land i Europa og Amerika. Det vil gi deg muligheten til å utdype og styrke selvangi... [-]