Master of Arts i Baku i Aserbajdsjan

Beste studieprogrammer MAs i Baku i Aserbajdsjan 2017/2018

Master

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. En master 's grad forbereder studentene til å lede eller leder. En master 's grad forbereder også en person for en rekke aktiviteter gjennom spesialisert studie av et felt.

For et par år Aserbajdsjan har forbedret sin høyere utdanning ved å forbedre utdanningsnivået i flere universiteter til internasjonale standarder. Det er også forbedret studentene forhold der noen av kursene som tilbys i internasjonale språk som engelsk, kinesisk og spansk.

Er hovedstaden i Aserbajdsjan, vert Baku flere, høgskoler, fagskoler og universiteter. Mange læring sentre har vært å komme opp likevel, de eldre institusjoner som Baku statsuniversitet fortsatt den største studentmassen.

Master of Arts studier i Baku i Aserbajdsjan

Les mer

Master Of Arts I Området Studier

Khazar University
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Aserbajdsjan Baku

Områdestudier inkluderer konsentrasjoner i europeiske studier, American Studies, Kaukasus Studies, Turkic verden Studies, Middle Eastern Studies, russisk Studies og East Asian Studies. [+]

Master of Arts i områdestudier

Områdestudier inkluderer konsentrasjoner i europeiske studier, American Studies, Kaukasus Studies, Turkic verden Studies, Middle Eastern Studies, russisk Studies og East Asian Studies. Områdestudier programmer er tverrfaglig og omfatter flere avdelinger. Bortsett studenter tatt opp til Midtøsten og europeiske Public Affairs programmer, vil alle andre område studier studentene har en individuell studie spor, designet conjointly av flere fakultetet medlemmer og skreddersydd å møte studenter interesser.

Ytterligere informasjon om noen av områdets studiene programmene er gitt nedenfor. Andre er like, men, selvfølgelig, med sine egne spesifikke krav.... [-]


Master Of Arts I Internasjonal Politikk

Khazar University
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Aserbajdsjan Baku

Læreplanen av MA studiet i International Relations er utformet for å gi studentene en bred analytisk bakgrunn i de store feltene i internasjonal politikk [+]

Master of Arts i International Relations

Læreplanen av MA studiet i International Relations er utformet for å gi studentene en bred analytisk bakgrunn i de store feltene i internasjonale saker, kombinert med den særlige fokuset fått gjennom enten en funksjonell eller regional konsentrasjon.

Formålet med den nødvendige læreplaner er å sikre at hver elev i programmet mottar grunnleggende, bred, tverrfaglig opplæring i internasjonale spørsmål. Dette inkluderer høyere nivå kurs-arbeid i internasjonal politikk, og historiske, politiske og sosial prosess.

Det lille antallet studenter som tas opp hvert år gjør at programmet skal være tilpasset den enkeltes behov og oppmuntrer nært samspill mellom studenter og lærere.Programmet har til hensikt å gi en solid akademisk bakgrunn for studenter som planlegger karrierer knyttet til utvikling, enten det er i regjeringen, private frivillige organisasjoner eller virksomhet relatert sektorer. ... [-]