Master of Arts i Prince George i Canada

Beste MAs i Prince George i Canada 2017/2018

Master

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Hvis du tenker på noe høyere utdanningssystem som vil påvirke livet ditt positivt samtidig som det gir deg praktiske kunnskaper og ferdigheter, deretter Canada 's utdanningssystemet er det du trenger. Reiser til Canada for utdanningen din vil få deg setter pris på kreativitet og innovasjon av foreleserne i disse høyere læresteder.

Prince George er et stort område, men det er mange utdanningsinstitusjoner som tilbyr profesjonelle kurs over hele regionen og dermed betjener befolkningen faglig som kreves av landet 's standarder. Den har noen unike læring sentre som Aerospace Flight School pluss andre universiteter og høyskoler.

MAs i Prince George i Canada

Les mer

Ma I Utviklingsøkonomi

University of Northern British Columbia School of Business
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Prince George

Økonomisk utvikling er fortsatt et kritisk problem for mer enn tre fjerdedeler av verdens befolkning som bor i land som er klassifisert som "lav inntekt" eller "mellominntekt". [+]

MA i utviklingsøkonomi

Økonomisk utvikling er fortsatt et kritisk problem for mer enn tre fjerdedeler av verdens befolkning som bor i land som er klassifisert som "lav inntekt" eller "mellomstore inntekter." Årsakene og konsekvensene av økonomisk utvikling forblir omtvistede saker. Denne graden vurderer de forandrede globale, regionale og nasjonale sammenhenger for økonomisk utvikling; De politiske leksjonene som kan læres av komparative studier; Og verktøyene som kreves for å gjøre det mulig for utviklingsøkonomene å bidra til utviklingsprosessen. De enorme forandringene som foregår i dag i landene i Sør gir fokus på graden. Studentene utfordres til å analysere emner som årsakene til fremveksten av nye økonomiske kraftverk i Sør som Kina og India, samt de varige problemene med fattigdom og ulikhet. Programmet inneholder kjernefag i Globalisering og Utvikling, Makroøkonomisk Politikk for Utvikling, Anvendt Økonometri og Fattigdom, Ulikhet og Utvikling. The Economics Department har også spesiell kompetanse innen miljøøkonomi og helseøkonomi og tilbyr valgfag på disse områdene. Studentene er også pålagt å fullføre en MA-avhandling eller et MA-prosjekt som lar elevene bruke verktøyene for økonomisk analyse til et utviklingsspørsmål. Økonomisk utvikling kan ikke studeres isolert fra andre dimensjoner av utvikling. En forståelse av fattigdom krever for eksempel ikke bare økonomisk analyse, men også forståelse av innsiktene fra andre samfunns- og helsevitenskap. Opplæringen av en utviklingsøkonom må derfor utsette studentene for tverrfaglige tilnærminger til utvikling. Ved å dekke teori, politikk og anvendt analyse, samt integrere innsikt fra andre fagområder, gir MA-programmet godt studenter til å jobbe som økonomer i statlige og internasjonale organer,... [-]