Master of Arts i New Brunswick i Canada

Beste studieprogrammer MAs i New Brunswick i Canada 2017/2018

Master

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehavet og nordover inn i Polhavet.

Byen tilbyr en rekke muligheter til store i noen løpet av din preferanse. Med en rekke kjente skoler som University of New Brunswick, denne byen er i forkant i å forbedre de høyere utdanningsnivå i Canada.

Master of Arts studier i New Brunswick i Canada

Les mer

Master Of Arts I Pastoral Teologi

Kingswood University
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Canada Sussex

The Master of Arts i Pastoral Teologi (MAPT) er en strømlinjeformet 36-timers mastergrad som integrerer Skriften og bibelsk teologi i praksis av pastorale lederskap. Dette grad fokuserer på hvordan teologi former og informerer vår praktisering av tilbedelse, evangelisering, disippel, og våre ideer om innholdet i kirken, og åndelig formasjon. [+]

Topp MAs i New Brunswick i Canada. The Master of Arts i Pastoral Teologi (MAPT) er en strømlinjeformet 36-timers mastergrad som integrerer Skriften og bibelsk teologi i praksis av pastorale lederskap. Dette grad fokuserer på hvordan teologi former og informerer vår praktisering av tilbedelse, evangelisering, disippel, og våre ideer om innholdet i kirken, og åndelig formasjon. At Kings vi setter stor pris på både teori og praktisk anvendelse, både historiske forbindelser og aktuelle nyvinninger. Vi ser ikke disse som separate felt av interesse, men som partnere i det virkelige liv departement. Virkelige problemer krever en real-life bibelske svar. Hvis vi ikke har en velutviklet teologisk grunnlag for å underst vår tjeneste, risikerer vi å bygge kirken på programmer i stedet for på Kristus. Derfor er dette fullt godkjent grad er utviklet spesielt for de som i dag engasjert i departementet, og er målrettet i forbindelse relevante problemer overfor de i departementet og til dem som er under deres åndelig omsorg. Dette grad tar sikte på å gi et læringsmiljø som er: integrert - Gifte teologi og praksis innovative - tilpasse bibelske og teologiske prinsipper til dagens sosiologiske realiteter, metoder for departementet og moderne departementets krav erfaringsbasert - teologi utarbeidet i sammenheng med livet i din lokale menighet åndelig berikende - programmet og kursene er utformet ta deg dypere og høyere i Kristus felles - læring sammen med og gjennom erfaringer fra andre studenter økonomisk - utformet for å gi maksimal nytte til en rimelig pris fleksibel - et masterstudium utformet... [-]