MA i Kouvola i Finland

Beste MAs i Kouvola i Finland 2017/2018

Master

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

Den formelle system for høyere utdanning i Finland er den 7-3-2-2 mønster. Universitetet tar to år i yrkesfaglig eller teknisk utdannelse og til slutt to år før høyere utdanning. Finland har også flere offentlige så vel som private universiteter som har aktivert tilgjengeligheten av høyere utdanning for studenter.

Kouvola byen er hjem til over 80.000 Finish innbyggere. Det ligger i Sørøst-Finland. Byen har flere institusjoner for høyere utdanning.

Master of Arts studier i Kouvola i Finland

Les mer

Master Of Kultur Og Kunst - Design

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Nettstudier & Campus kombinert 3 semestre August 2018 Finland Kouvola Kotka Mikkeli + 1 fler

Omfanget av studiet er 60 cr, hvorav 30 cr er for utbyggingsprosjektet oppgaven. Studiene varer omtrent en.5 år [+]

Master of Culture and Arts - Design

Høyere University of Applied Sciences grad i design

Omfanget av studiet er 60 cr, hvorav 30 cr er for utbyggingsprosjektet oppgaven. Studiene vare i ca 1,5 år.

Undervisningsspråket er engelsk. Studiene starter i 2012 høst, 18 studieplasser.

Studiet er beregnet for studenter som har en bachelorgrad enten i industriell design, teknologi, business, interiørarkitektur eller annen relevant akademisk grad sammen med minimum tre års arbeidslivet erfaring etter endt bachelorgrad.

Dette programmet er utpekt til fagfolk som arbeider innen design intensive bransjer og gir innovasjonsledelse og design lederverktøy for en rekke design disipliner.... [-]