Master of Arts på Kreta i Hellas

Topp Master of Arts studier på Kreta i Hellas 2017/2018

Master

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Hellas utviklet sin utdanning system med høyere utdanning på toppen. Over 40% av alle grekere lever i Athen og det er også der de beste mulighetene til å forfølge en høyere utdanning er. Grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, Hellas er en turist perle med en av verdens 's fantastiske strender.

Kreta er rangert som den største av de greske øyene i forhold til innbyggertall og størrelse. Det er en viktig del av den nasjonale økonomien rik på gresk kultur og kulturarv. Det er kjent for sitt brede utvalg av blomster og fuglearter.

Master of Arts studier på Kreta i Hellas

Les mer

Ma Global Kommunikasjon

Tilburg University
Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 Hellas Kreta

Global kommunikasjon er en fornyet, fullt engelskspråklige spor av masterstudiet i kulturstudier. Du vil lære å forstå de kommunikative utfordringene i livet i tider med globalisering og superdiversity, hvordan alt dette kommunikasjon mellom kulturer og subkulturer påvirker menneskene det angår, og hvordan gjør utdanning og politikk kan forbedre disse kontaktene og legge til rette for samarbeid. [+]

Topp universiteter MAs på Kreta i Hellas. global kommunikasjon Global kommunikasjon er en fornyet, fullt engelskspråklige spor av masterstudiet i kulturstudier. Du vil lære å forstå de kommunikative utfordringene i livet i tider med globalisering og superdiversity, hvordan alt dette kommunikasjon mellom kulturer og subkulturer påvirker menneskene det angår, og hvordan gjør utdanning og politikk kan forbedre disse kontaktene og legge til rette for samarbeid. Hvorfor global kommunikasjon i Tilburg? Moderne liv er alvorlig påvirket av globaliseringen. Mellom vugge og grav møter vi tusenvis av situasjoner der vi samhandler med folk som ikke deler samme bakgrunn. Vi er mer mobile, ikke bo på samme sted, og våre hverdagslige kontakter span mange ulike sosiale grupper. I tillegg, internett gir oss ubegrenset tilgang til personer og informasjon og gjør oss i stand til å kommunisere uten å bli begrenset av tid og sted. Disse sidene ved globaliseringen har gjort samfunn 'superdiverse'. Leve og samarbeide på en slik superdiverse verden krever et fleksibelt og ekspansiv kommunikative repertoar. Derfor dette masterstudiet gir deg kunnskap og ferdigheter til å: Bli følsom for variasjon i kommunikative atferd på tvers av sosiale grupper og på tvers av ulike innstillinger, inkludert offline og online-modus for kommunikasjon. Forstå fenomener som globalisering gir opphav, og hvordan folk anskaffe og bruke de kommunikative ferdighetene de trenger for å lykkes. Utvikle utdanning og politikk for å forbedre disse kontakter mellom kulturer og subkulturer, og legge til rette for samarbeid. Lær innenfor en ramme av småskala arbeidsmetoder med en stor grad av samhandling... [-]