Master of Arts i Pommerske i Polen

Beste Master of Arts studier i Pommerske i Polen 2017/2018

Master

En MA eller Master of Arts grad oppnås ved studenter etter å ha fullført en en-til to-års program studerer historie, engelsk eller andre kunstfag eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding av forskning og kurs.

Polen, offisielt Republikken Polen, er et land i Sentral-Europa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen den sjette mest folkerike land i EU. EU / EØS-studenter trenger ikke visum for å studere i Polen. Levekostnadene i Polen er blant de laveste i EU.

Master of Arts studier i Pommerske i Polen

Les mer

Ma I Ledelse

Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska)
Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2018 Polen Gdańsk

1. spesialisering: International Management 2. spesialisering: Small Business Economics & Management (SBE & M) [+]

Topp MAs i Pommerske i Polen. Programmer som skal oppnås Master of Arts (MA) VARIGHET 2 år Språk Norsk ECTS poeng 120 Programbeskrivelse En. Målet med dette nye masterprogrammet i International Management er å utvikle fremtidige fagfolk som er i stand til å utvikle ressursrike og innovative ferdigheter, og i stand til å forfølge vellykkede muligheter i det dynamiske internasjonale miljøet. Denne mastergrad i International Management tilbyr en mulighet til å utvide din erfaring ved å utdype din kunnskap i økonomi, menneskelige ressurser, drift og markedsføring blant andre strategiske områder, alle presentert i en internasjonal sammenheng. Den internasjonale ledelsens kunnskap og ferdigheter er avanserte gjennom akademisk strenge kurs og ulike interaktive læringsmetoder. 2. Små økonomi og ledelse er en ny læreplan tilbys til studenter fra avdelingen vår, til internasjonale studenter som deltar i Erasmus-programmet og til andre studenter fra ikke-EU-land. En av de særegne funksjonene i dette programmet er dets internasjonale karakter. Alle forelesninger holdes på engelsk. Læring i en slik tverrkulturell gruppe er en stor fordel. Det tillater elevene å knytte kontakter gunstig for deres fremtidige karriere. Det gjør det også mulig for dem å få praktisk kunnskap om hvordan man skal håndtere et lite firma i et turbulent miljø. Spesiell vekt legges på økonomi og forvaltning av små og mellomstore bedrifter (SMB) som opererer innenfor EU-strukturer. Opptakskrav Bachelor of Science, Bachelor of Arts (lov, økonomi, ledelse). Søkere bør gi bevis på deres ferdigheter i engelsk med et sertifikat fra en av følgende anerkjente engelskspråklige tester: FCE, CAE, TOEFL... [-]