MA i Braga i Portugal

Beste skoler MAs i Braga i Portugal 2017/2018

Master

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

Braga er en av de eldste byene i nordvest Portugal og har den eldste katolske erkebispedømmet i landet. Å være en stor by i kommunen, to universiteter har sitt hovedkvarter her. Dette er Minho University og Universidade Catolica Portuguesa.

MAs i Braga i Portugal

Les mer

Lærerutdanning Mastergrad Kurs I Spansk Som Fremmedspråk

University of Minho - Institute of Arts and Human Sciences
Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2017 Portugal Braga

Dette Lærerutdanning mastergrad kurs i SFL er den eneste b-læringskurs eksisterende i Portugal, hvor studentene får høy kvalitet, faglig strenge opplæring i innhold og pedagogisk kunnskap. [+]

Beste Master of Arts studier i Braga i Portugal. Akademisk grad: MA (Bologna andre syklus grad) Studiepoeng: 90 Type av kurset: b-læring Varighet: 3 faglige semestre Målet språk: spansk Viktigste vitenskapelige område: Lærerutdanning kurs i spansk som fremmedspråk (SFL) Dette Lærerutdanning mastergrad kurs i SFL er den eneste b-læringskurs eksisterende i Portugal, hvor studentene får høy kvalitet, faglig strenge opplæring i innhold og pedagogisk kunnskap. Det gir banebrytende opplæring for potensielle SFL lærere fra de faglige, vitenskapelige og faglige perspektiver. Det introduserer også studentene til nye teknologier og ulike spesialområder som spansk for Medical, forretninger eller turisme relaterte yrker. Programmet fører til dual-sertifisering: 1) Lærerutdanning i kurset SFL Spesialisering (to semestre program); og også, 2) Lærerutdanning mastergrad kurs i SFL, som kan oppnås gjennom et forskningsarbeid eller internship rapport på slutten av tredje semester. [-]