Master of Arts i Cluj-Napoca i Romania

Beste Master of Arts studier i Cluj-Napoca i Romania 2017/2018

Master

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet. Å komme til Romania er lett fra nesten alle deler av verden, på grunn av sin posisjon, så vel som det faktum at den betjenes av en rekke transport-typer og bedrifter. Rumenske universiteter tilbyr stort utvalg av fagvis programmer i rumensk, engelsk, fransk og tysk.

Cluj-Napoca Byen er hovedstaden i Cluj fylke i Romania og andre mest befolkede etter Bucuresti. Det er et byområde med en befolkning på over 300.000 innbyggere. Den har rundt 150 pre-universitet utdanningsinstitusjoner.

MAs i Cluj-Napoca i Romania

Les mer

Master Of Arts I Mediekommunikasjon

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Campus Heltidsstudier 2 år October 2017 Romania Cluj-Napoca

MA i mediekommunikasjon vises på engelsk ved FSPAC gir studentene en bedre forståelse av medieteknologier, meldinger, produksjon, distribusjon og mottak praksiser og utstyrer elevene med den kompetansen som trengs for å bli mediekonsulenter, medieanalytikere, forskere, profesjonell kommunikasjon spesialister, online system designere, kampanjeledere eller talspersoner ... [+]

Topp Master of Arts studier i Cluj-Napoca i Romania. MA i mediekommunikasjon vises på engelsk ved FSPAC gir studentene en bedre forståelse av medieteknologier, meldinger, produksjon, distribusjon og mottak praksiser og utstyrer elevene med den kompetansen som trengs for å bli mediekonsulenter, medieanalytikere, forskere, profesjonell kommunikasjon spesialister, online system designere, kampanjeledere eller talspersoner. Læreplanen har forskningsorienterte kurs som legger vekt på bruk av nye verktøy for datainnsamling og analyse, prosjektbaserte kurs som oppmuntrer til teamarbeid og utvikling av faglig kompetanse, ferdigheter-orienterte kurs med fokus på kringkasting og digital medieproduksjon, webdesign og historiefortelling og teoretiske kurs som tar sikte på å kontekstualisere kommunikasjon, beskriver rammer og diskutere bidrag fra ulike forskere til medieteori. Masterstudiet oppmuntrer til utvikling av kritisk tenkning, peer-læring og team-arbeid i den flerkulturelle transilvanske sammenheng og UBB er tverrfaglig ramme. Studentene oppfordres til å ta del i journalistikk instituttets forskningsprosjekter og i sin medie studios - TV Studio, Radio Studio, bladet redaksjon, bildet og multimedia lab. Skolepenger Skolepenger for EU-borgere er 3000 lei / år. Studieavgift for ikke-EU (self-sponset) 4500 EUR / studieår for MA nivå programmer, betalt på forskudd for en periode på 9 eller 10 måneder (i tilfelle den læreplanen omfatter et internship perioden). [-]