Master of Arts i St. Petersburg i Russland

Topp Master of Arts studier i St. Petersburg i Russland 2017/2018

Master

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Russland (russisk: Россия) er den klart største landet i verden, som dekker mer enn en åttendedel av jordens 's bebodde landområde. Den tidligere State Committee for høyere utdanning i Russland finansiert 240 universiteter, akademier og institutter, noe som gjør Russland til en solid land å studere i.

St. Petersburg Byen ligger langs elven Neva. Den har en befolkning på over 5 millioner innbyggere. Byen har 716 offentlige skoler og 80 fagskoler.

Master of Arts studier i St. Petersburg i Russland

Les mer

Ma I Politisk Styring Og Offentlig Politikk

Saint Petersburg State University
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Russland St. Petersburg

MA i Politisk styring og samfunnsutvikling er et toårig tverrfaglig program med fokus på opplæring høyt kvalifiserte analytikere, ledere og politiske ledere som vil forfølge karriere i offentlig styring, herunder offentlige etater, internasjonale organisasjoner og frivillig sektor. [+]

Beste studieprogrammer MAs i St. Petersburg i Russland. Oversikt MA i Politisk styring og samfunnsutvikling er et toårig tverrfaglig program med fokus på opplæring høyt kvalifiserte analytikere, ledere og politiske ledere som vil forfølge karriere i offentlig styring, herunder offentlige etater, internasjonale organisasjoner og frivillig sektor. Programmet er utviklet for å møte utfordringene i det moderne offentlig sektor: de nyutdannede av programmet skal tilegne seg alle de faglige kompetanse er nødvendig for å svare komplekse unike utfordringer, å stille de riktige spørsmålene, anslå omfanget av et problem og dens spesifikke funksjoner, utvikling og utforske rekke mulige løsninger, samt vurdering av potensialet i offentlige institusjoner og deres representanter til å gjennomføre beslutninger. Sentrale faglige kurs vil gi studentene en mulighet til å forme og skjerpe sine ferdigheter i ledelse, styring, analyse og gjennomføring av offentlig politikk. Hovedfagsstudenter vil lære å mobilisere og håndtere interne og eksterne organisatoriske ressurser, hvordan å ordne overvåking og innstilling av offentlig politikk. Ved å utvikle sine ferdigheter i ledelse kandidatene vil være i stand til å gjennomføre politikk og forvaltningsstrategier med suksess i dagens komplekse og ustabile samfunn. Studenter i programmet er aktivt involvert i forskningsprosjekter ved Institutt for statsvitenskap. De har også en mulighet til å delta i ulike vitenskapelige arrangementer og snakke på ulike konferanser i utlandet. Program disposisjon Obligatoriske emner: Politisk Metode og filosofi Teorier om offentlig politikk Kvalitative metoder i Public Policy Analysis Informasjonsteknologi for Public Policy Kvantitative metoder i Public Policy Analysis Politisk ledelse og strategi Samarbeid og politiske beslutningsprosessen Politisk... [-]