Master of Arts i Saint Andrews i Storbritannia

Beste skoler Master of Arts studier i Saint Andrews i Storbritannia 2017/2018

Master

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

St. Andrews ligger i Skottland og kjent som hjemmet til golf. En av femten skotske universiteter, er The University of St Andrews ligger der. Det er også den eldste skotske universitetet, grunnlagt i 1410.

Master of Arts studier i Saint Andrews i Storbritannia

Les mer

Ma I Bærekraftig Utvikling Og Strategisk Ledelse I Energi

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Saint Andrews

«Bærekraftig utvikling og strategisk ledelse i Energy» Masterprogram (med nyutdannede hovedfag i Management) drives i fellesskap med St Andrews University, en av de eldste og ledende britiske universiteter som, i løpet av sin seks hundre år lange historie, har vunnet omdømmet en verdensklasse utdannings- og forskningssenter. [+]

Topp universiteter MAs i Saint Andrews i Storbritannia. program Profile «Bærekraftig utvikling og strategisk ledelse i Energy» Masterprogram (Med kandidatene hovedfag in Management) drives i fellesskap med St Andrews University, en av de eldste og ledende britiske universiteter som, i løpet av sin seks hundre år lange historie, har vunnet et rykte som en verdensklasse utdannings- og forskningssenter. Programmet gir en unik mulighet for fem russiske og fem britiske masterstudenter til å bli eksperter både i bærekraftig energi og strategisk ledelse i energi. Kandidatene får to diplomer og to mastergrader: St Andrews universitet diplom i bærekraftig utvikling (Master of Arts i Sustainable Development) og MGIMO-universitetet diplom i ledelse (Master of Arts in Management). Det nye masterstudiet har et originalt format, som inkluderer to forskjellige år lange komponenter: Bærekraftig utvikling og strategisk ledelse i Energy. Det første studieåret er viet til bærekraftig utvikling og holdes på St. Andrews. Den andre studieåret holdes på MIEP MGIMO på masterstudiet i Management, som omfatter disipliner i strategisk ledelse i energi. Masterstudiet kan settes sammen av personer som har en bachelorgrad eller en spesialist diplom, som er interessert i å få grunnleggende utdanning innen bærekraftig utvikling og strategisk ledelse i energi, og som er tilbøyelig til forskning gjennom uavhengige analyser. Begrepet av programmet er to år. Programmet undervises på engelsk. I løpet av det første året masterstudentene er utdannet ved St Andrews University, Skottland, og i løpet av det andre året - ved MGIMO-universitetet i Moskva, Russland. Studentene forbereder to masteroppgaver på engelsk. Det første... [-]