Master of Arts i Basel i Sveits

Beste studieprogrammer Master of Arts studier i Basel i Sveits 2017/2018

Master

En MA eller Master of Arts grad oppnås ved studenter etter å ha fullført en en-til to-års program studerer historie, engelsk eller andre kunstfag eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding av forskning og kurs.

Sveits, offisielt den sveitsiske konføderasjon, er en føderal parlamentarisk republikk bestående av 26 kantoner, med Bern som sete for de føderale myndighetene. Sveits 's uavhengighet og nøytralitet har lenge blitt hedret av de store europeiske makter. Sveits er et fredelig, velstående og stabilt moderne markedsøkonomi med lav arbeidsledighet.

Basel er hjemmet til Sveits 's eldste universitet, som stammer fra 15. århundre. Noen av største vitenskapsmenn gjennom tidene er ferdig med skolegangen der - la 's bare nevne Paracelsus, Bernoulli, Erasmus, Euler og Nietzche. It 's ikke alt om den gamle berømmelse - de produserer fortsatt store vitenskapsmenn og patenter.

Master of Arts studier i Basel i Sveits

Les mer

Master Of Arts I Visuell Kommunikasjon Og Iconic Forskning

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2017 Sveits Basel

Kombinasjonen av ikoniske praksis, ikoniske teori, og ikoniske forskning danner profilen av MA i visuell kommunikasjon og Iconic Research. [+]

Beste studieprogrammer MAs i Basel i Sveits. Visual Communication Institute HGK FHNW, i Basel tilbyr internasjonalt akkreditert læreplaner på Bachelor, Master og PhD-nivå reflekterer den rike tradisjonen av Basel School of Design i særdeleshet og Swiss Grafisk Design generelt. The City of Basel, som ligger i den trinational Rhindalen, er et unikt kulturmiljø med lett tilgang til Frankrike og Tyskland. Mens vår Bachelor kurset fokuserer på studentenes evne til å gjennomføre en kreativ prosess, våre masterprogrammer forsøker å utvide studentenes individuelle design ordforråd og å nå et høyere refleksjonsnivå gjennom studentenes evne til å inkludere kunnskap og metoder for vitenskapelige disipliner inn den kreative prosessen. Vi tilbyr et Master of Arts i visuell kommunikasjon og Iconic Forskning og Internasjonal Master of Design, Som vi gjennomfører i samarbeid med University of Illinois i Chicago. Begge masterprogrammer er basert på følgende vurdering: I sammenheng med den digitale flom av bilder, bygges videre kvalifikasjoner som kreves. En design praksis basert utelukkende på håndverk eller tekniske ferdigheter oppfyller ikke lenger kravene til visuell kommunikasjon, og heller ikke en refleksjon på visuelle meldinger helt avledet fra teori. Tilkobling design praksis med iconic- og medieteori, genererer nye kvalifikasjoner i unnfangelse og utforming av visuelle meldinger for rammen av en gjeldende, digitalisert, ikoniske kommunikasjon. Master of Arts i visuell kommunikasjon og Iconic Forskning I sentrum av vår MA program Visuell kommunikasjon og Iconic Forskning står det innbyrdes av praksisrettet design med bilde / Media Research. Programmet er for studenter med en bachelorgrad i kunst, design, eller kulturstudier.... [-]