$close

Filtre

Se resultater

MAs i Bună Ziua i Romania 2022

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Euro… Les mer

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet. Å komme til Romania er lett fra nesten alle deler av verden, på grunn av sin posisjon, så vel som det faktum at den betjenes av en rekke transport-typer og bedrifter. Rumenske universiteter tilbyr stort utvalg av fagvis programmer i rumensk, engelsk, fransk og tysk.

MAs i Bună Ziua i Romania

Minimér
Les mer om å studere i Romania
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Technische Universität Klausenburg
Bună Ziua, Romania

Dette programmet er en del av Det humanistiske fakultet.

Dette programmet er en del av Det humanistiske fakultet. -
MA