MA i Cluj-Napoca i Romania

Topp universiteter Master of Arts studier i Cluj-Napoca i Romania 2017

Master

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Rumensk universitet kvalifikasjoner høyt verdsatt og anerkjent i Europa og utenfor, laveste skolepenger og levende kostnader i Europa. Rumenerne har en gammel og rik historie, spesielt i hovedstaden Bucuresti med sine 2 millioner mennesker. Internasjonale studenter er villige til å studere i Romania kan gjelde enten til Utdannings-og forskningsdepartementet eller til den valgte rumensk universitet, for å motta Letter of Acceptance.

Cluj-Napoca Byen er hovedstaden i Cluj fylke i Romania og andre mest befolkede etter Bucuresti. Det er et byområde med en befolkning på over 300.000 innbyggere. Den har rundt 150 pre-universitet utdanningsinstitusjoner.

MAs i Cluj-Napoca i Romania

Les mer

Master Of Arts I Mediekommunikasjon

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Campus Heltidsstudier 2 år October 2017 Romania Cluj-Napoca

MA i mediekommunikasjon vises på engelsk ved FSPAC gir studentene en bedre forståelse av medieteknologier, meldinger, produksjon, distribusjon og mottak praksiser og utstyrer elevene med den kompetansen som trengs for å bli mediekonsulenter, medieanalytikere, forskere, profesjonell kommunikasjon spesialister, online system designere, kampanjeledere eller talspersoner ... [+]

Beste studieprogrammer MAs i Cluj-Napoca i Romania. MA i mediekommunikasjon vises på engelsk ved FSPAC gir studentene en bedre forståelse av medieteknologier, meldinger, produksjon, distribusjon og mottak praksiser og utstyrer elevene med den kompetansen som trengs for å bli mediekonsulenter, medieanalytikere, forskere, profesjonell kommunikasjon spesialister, online system designere, kampanjeledere eller talspersoner. Læreplanen har forskningsorienterte kurs som legger vekt på bruk av nye verktøy for datainnsamling og analyse, prosjektbaserte kurs som oppmuntrer til teamarbeid og utvikling av faglig kompetanse, ferdigheter-orienterte kurs med fokus på kringkasting og digital medieproduksjon, webdesign og historiefortelling og teoretiske kurs som tar sikte på å kontekstualisere kommunikasjon, beskriver rammer og diskutere bidrag fra ulike forskere til medieteori. Masterstudiet oppmuntrer til utvikling av kritisk tenkning, peer-læring og team-arbeid i den flerkulturelle transilvanske sammenheng og UBB er tverrfaglig ramme. Studentene oppfordres til å ta del i journalistikk instituttets forskningsprosjekter og i sin medie studios - TV Studio, Radio Studio, bladet redaksjon, bildet og multimedia lab. Skolepenger Skolepenger for EU-borgere er 3000 lei / år. Studieavgift for ikke-EU (self-sponset) 4500 EUR / studieår for MA nivå programmer, betalt på forskudd for en periode på 9 eller 10 måneder (i tilfelle den læreplanen omfatter et internship perioden). [-]