Master of Arts i Irkutsk i Russland

Beste skoler MAs i Irkutsk i Russland 2018

Master

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. En master 's grad forbereder studentene til å lede eller leder. En master 's grad forbereder også en person for en rekke aktiviteter gjennom spesialisert studie av et felt.

Russland (russisk: Россия) er den klart største landet i verden, som dekker mer enn en åttendedel av jordens 's bebodde landområde. Den tidligere State Committee for høyere utdanning i Russland finansiert 240 universiteter, akademier og institutter, noe som gjør Russland til en solid land å studere i.

Ligger i Irkutsk oblast i Russland er Irkutsk byen, som har en befolkning på rundt 600.000 mennesker. Irkutsk har seks universiteter og flere private høyskoler med et flertall av student hovedfag i realfag.

Master of Arts studier i Irkutsk i Russland

Les mer

MA: Lærerutdanning

Irkutsk State Linguistic University
Campus Heltidsstudier September 2018 Russland Irkutsk

Igloo tilbyr følgende områder: Teori og praksis av undervisning interkulturell kommunikasjon i fleretnisk og flerkulturelt miljø, litterær utdanning [+]

MA: Lærerutdanning

&nbsp

Igloo tilbyr følgende områder: Teori og praksis av undervisning interkulturell kommunikasjon i fleretnisk og flerkulturelt miljø,litterær utdannelse, informatsialnye teknologi i lærerutdanningen.

&nbsp

Grad: Master of Teacher Education PROFIL FOKUS teori og praksis av UNDERVISNING Interkulturell kommunikasjon fleretnisk og flerkulturelt miljø Studenter som studerer teorien om kommunikasjon, nasjonale og kulturelle forskjeller i konflikt-frie konstruksjon av kommunikativ diskurs linguodidactic grunnlag av undervisning russisk som fremmedspråk mot polylogue kulturer, teknikker og metoder for en tolerant samfunnMerknader til poly-etnisk miljø, kulturelt mangfold av folkeslag i verden innen tale og næringsliv etikette, Kommunikativ engelsk språkkurs, kognitiv lingvistikk.... [-]