Master of Arts i Cape Town i Sør-Afrika

Topp universiteter Master of Arts studier i Cape Town i Sør-Afrika 2018

Master

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

Sør-Afrika, offisielt Republikken Sør-Afrika er et land som ligger på sørspissen av Afrika. Den er delt inn i ni provinser. Sør-Afrika er ikke bare hopping av punkt, er det i seg selv en fantastisk reisemål rik på kultur, fauna og flora og historie.

Cape Town er Sør-Afrikas primas byen, og den lovgivende hovedstad med plass det nasjonale parlamentet. Den har en kjent port, og landemerker som Cape Point og Table Mountain som er turistattraksjoner. Cape Town har et godt etablert system av offentlige universiteter.

MAs i Cape Town i Sør-Afrika

Les mer

Master Of Fine Arts I Filmmediet

AFDA
Campus Heltidsstudier February 2018 Sør-Afrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth + 2 fler

Den AFDA UD er et unikt praktisk studium utviklet for selvstyrt læring og for personer som har en forpliktelse til: livslang læring og faglige verdier; pålitelighet og kapasiteter for selvledelse, samarbeid og teamarbeid; evnen til å effektivt kommunisere og kunne søke problemløsning strategier og spontan tilpasning til omstendighet. [+]

Den AFDA UD er et unikt praktisk studium utviklet for selvstyrt læring og for personer som har en forpliktelse til: livslang læring og faglige verdier; pålitelighet og kapasiteter for selvledelse, samarbeid og teamarbeid; evnen til å effektivt kommunisere og kunne søke problemløsning strategier og spontan tilpasning til omstendighet.

Studentene er pålagt å registrere for to brede områder av studien: Akademisk forskning (Individual) Professional Practice (produksjonsteam eller Profesjonelle Productions.) Profesjonell praksis:

Kandidatene er pålagt å fullføre en av følgende:

En spillefilm - Minimum 48 'Min En Feature Dokumentar på minimum 48'min Spillefilm manus / Script av TV-serien - serien disposisjon og 2 episoder Opptil 3 spesielle prosjekter hentet fra følgende:Skjønnlitteratur:Kortfilm, 24 min En pilot for en TV-serie eller novella Tre relaterte reklamer fakta~~POS=TRUNC:En dokumentar, 24 min En saklig underholdning TV prosjekt 48 'varighet Professional Practice kan gjennomføres innenfor produksjonsteam bestående av stipendiat MFA studenter. Profesjonelle produksjoner kan også vurderes om disse tillater for og oppfylle AFDA MFA vurderingskriterier. UD retrett økter: ... [-]