Master of Arts i Durban i Sør-Afrika

Beste studieprogrammer MAs i Durban i Sør-Afrika 2017

Master

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

Durban er en produksjon sentrum og ligger i KwaZulu-Natal-provinsen i Sør-Afrika. Den har over 20 private skoler, over 60 offentlige skoler, flere universiteter, og er hjem til rundt 3,5 millioner mennesker.

Master of Arts studier i Durban i Sør-Afrika

Les mer

Master Of Fine Arts I Filmmediet

AFDA
Campus Heltidsstudier February 2018 Sør-Afrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth + 2 fler

Den AFDA UD er et unikt praktisk studium utviklet for selvstyrt læring og for personer som har en forpliktelse til: livslang læring og faglige verdier; pålitelighet og kapasiteter for selvledelse, samarbeid og teamarbeid; evnen til å effektivt kommunisere og kunne søke problemløsning strategier og spontan tilpasning til omstendighet. [+]

Topp universiteter MAs i Durban i Sør-Afrika. Den AFDA UD er et unikt praktisk studium utviklet for selvstyrt læring og for personer som har en forpliktelse til: livslang læring og faglige verdier; pålitelighet og kapasiteter for selvledelse, samarbeid og teamarbeid; evnen til å effektivt kommunisere og kunne søke problemløsning strategier og spontan tilpasning til omstendighet. Studentene er pålagt å registrere for to brede områder av studien: Akademisk forskning (Individual) Professional Practice (produksjonsteam eller Profesjonelle Productions.) Profesjonell praksis: Kandidatene er pålagt å fullføre en av følgende: En spillefilm - Minimum 48 'Min En Feature Dokumentar på minimum 48'min Spillefilm manus / Script av TV-serien - serien disposisjon og 2 episoder Opptil 3 spesielle prosjekter hentet fra følgende: Skjønnlitteratur: Kortfilm, 24 min En pilot for en TV-serie eller novella Tre relaterte reklamer fakta~~POS=TRUNC: En dokumentar, 24 min En saklig underholdning TV prosjekt 48 'varighet Professional Practice kan gjennomføres innenfor produksjonsteam bestående av stipendiat MFA studenter. Profesjonelle produksjoner kan også vurderes om disse tillater for og oppfylle AFDA MFA vurderingskriterier. UD retrett økter: Alle MFA studenter vil bli pålagt å årlig delta på 5 planlagte AFDA retreater, av en uke (5 dager) hver. MFA studenter vil være ansvarlig for å planlegge ulike møter, konsultasjoner og tilbakemeldinger økter med sine oppnevnte veiledere og mentorer. Veiledere og mentorer: Interne eller eksterne veiledere blir tildelt av Postgraduate School basert på den spesifikke forskningstema og kvalifisering og kompetanse av veileder Veilederen gir overordnede faglige tilsyn og veiledning av studenten for å sikre forsknings kravene i graden er... [-]