Master of Arts i Port Elizabeth i Sør-Afrika

Beste studieprogrammer MAs i Port Elizabeth i Sør-Afrika 2018

Master

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. En master 's grad forbereder studentene til å lede eller leder. En master 's grad forbereder også en person for en rekke aktiviteter gjennom spesialisert studie av et felt.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

Port Elizabeth byen, også kalt The Bay er en av de store byene i Sør-Afrika. Byen har en historie som går tilbake til 1820 som en viktig havn under den britiske oppgjør. Vista University, den største i den sørlige Cape er funnet her.

MAs i Port Elizabeth i Sør-Afrika

Les mer

Mastergrad I Finans (kurs)

Nelson Mandela Metropolitan University
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 4  February 2018 Sør-Afrika Port Elizabeth + 1 fler

MPhil in Development Finance (Arbeidskrav) [+]

Dette programmet er godkjent i forhold til den nye Higher Education kvalifikasjonsrammeverk (HEQF).

OPPTAKSKRAV

En fireårig bachelorgrad eller Honours grad i økonomi, handel, regnskap, økonomi, eller andre finans-relaterte grader eller høyere grads utdanning på NQF nivå 8, med en samlet pass på 60%. Entre er underlagt avdelingsutvalgskriteriene som bestemmes av fakultetet Management Committee. Preferanse vil bli gitt til de kandidater med dokumentert arbeidserfaring i økonomiavdelinger i utvikling bank og ikke-bank finansinstitusjoner stats knyttet utviklingsøkonomiavdelinger eller andre institusjoner som kommuner og frivillige organisasjoner.

RE-OPPTAKSKRAV

Regel G4.8.5 gjelder. En masterkandidat skal ikke tillates å gjenta et mislykket modul mer enn én gang.... [-]


Ma I Utviklingsstudier (kurs)

Nelson Mandela Metropolitan University
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år February 2018 Sør-Afrika Port Elizabeth + 1 fler

NMMU er det eneste universitetet i Sør-Afrika som tilbyr videreutdanning studieprogrammene i gruppedynamikk. Programmene er akkreditert av SA styret rådgiverne for ikke-terapeutisk intervensjon, og er utviklet for å muliggjøre elevene til å tilegne en avansert forståelse av teorien om gruppedynamikk, sin søknad, og spesifikk ferdighetstrening i å håndtere grupper / lag innenfor en stort utvalg av pedagogiske og ikke-pedagogiske innstillinger. [+]

Innledning

En forskning avhandling på et godkjent tema.

NMMU er det eneste universitetet i Sør-Afrika som tilbyr videreutdanning studieprogrammene i gruppedynamikk. Programmene er akkreditert av SA styret rådgiverne for ikke-terapeutisk intervensjon, og er utviklet for å muliggjøre elevene til å tilegne en avansert forståelse av teorien om gruppedynamikk, sin søknad, og spesifikk ferdighetstrening i å håndtere grupper / lag innenfor en stort utvalg av pedagogiske og ikke-pedagogiske innstillinger.

Forskningsområdene omfatter mange av dagens viktigste utfordringer. Disse spenner fra globalisering, maritim utvikling, mangfold og identitet, fattigdomsbekjempelse, sosial kapital, menneskelig sikkerhet, fred og utvikling, mot handel og næringsutvikling, HIV / AIDS og tverrkulturell ledelse.... [-]