Master of Arts i Samfunnsvitenskap i Hatfield Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Topp Master of Arts studier i Samfunnsvitenskap i Hatfield Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Samfunnsvitenskap

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.

Samfunnsvitenskap hjelper elevene til å bedre forstå samspillet og systemene i det menneskelige samfunn. Emner som dekkes kan omfatte hvordan samfunn og befolkninger danner regjeringer, lager lover, utvikler økonomiske systemer, eller hvordan enkeltpersoner tar avgjørelser.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Topp universiteter MA i Samfunnsvitenskap i Hatfield i Storbritannia

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for MA Samfunnsvitenskap Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Hatfield.  Prøv vår kategori MA Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland istedet.

Search for similar programs here