Master of Arts i Beograd i Serbia

Beste Master of Arts studier i Beograd i Serbia 2018

Master

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Serbia, offisielt Republikken Serbia, er et land som ligger i krysningen mellom Sentral-og Sørøst-Europa, som dekker den sørlige delen av Pannonia-sletten og de sentrale Balkan. Serbia 's hovedstad Beograd ble kåret som en av de opp og kommende hovedstedene i Europa.

Å være den største byen, er Beograd også hovedstaden i Serbia. Det er også en av de største i Sørøst-Europa og har en befolkning som er nær 2million folk. Det er en storby som har en fascinerende natteliv, god kultur og arkitektur.

MAs i Beograd i Serbia

Les mer

Master Of Arts I Lov

John Naisbitt University
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Serbia Beograd

Dette studiet representerer en videreføring av utdanning av studenter fra akkrediterte studieprogram av lavere grads studier i rettsvitenskap og sikkerhet, og offentlig administrasjon. [+]

Dette studiet representerer en videreføring av utdanning av studenter fra akkrediterte studieprogram av lavere grads studier Law and Security, og forvaltningsloven.

Degree (akademisk tittel)

Master of Arts in Law

Påmelding

Kandidater kvalifisert til å søke masterstudier har fått en bachelor-grad ved Det juridiske fakultet og det tidligere Fakultet for forvaltningsloven, samt studenter som har fått bachelorgrad fra: - Fakulteter av lov, offentlig forvaltning, politikk-lov og rett -Business studier, - fakultetene Security, - Fakulteter for statsvitenskap - Avdeling for sikkerhet på arbeidsplassen, - Military Academy, - politi~~POS=TRUNC eller andre lignende fakulteter med studier for fire år (240 studiepoeng) fra Serbia og i utlandet, inkludert studenter som har uteksaminert fra spesialiserte profesjonsstudier ved lignende fakulteter sosio-humanistisk fag, så er det et behov for eksamener anerkjennelse.... [-]


Master Of Arts Og Design

John Naisbitt University
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Serbia Beograd

Hovedmålet med Master of Arts and Design studiet ved Fakultet for kunst og design, er utvikling av kunnskap, gjennomføring og utvikling av de kunstneriske ferdighetene til elevene gjennom Master arbeid. Med hjelp av en mentor, studentene utvikle sine vitenskapelige og kunstneriske ferdigheter gjennom foredrag, workshops, studieturer og ulike presentasjonene. [+]

Hovedmålet med Master of Arts and Design studiet ved Fakultet for kunst og design, er utvikling av kunnskap, gjennomføring og utvikling av de kunstneriske ferdighetene til elevene gjennom Master arbeid. Med hjelp av en mentor, studentene utvikle sine vitenskapelige og kunstneriske ferdigheter gjennom foredrag, workshops, studieturer og ulike presentasjonene.

Studiet er et to-semester tverrfaglig teoretisk videreføring av lavere grads studier ved Fakultet for Arts and Design, rettet mot å skaffe nødvendig utdanning for dypere forståelse av de postulater og standarder innen moderne kunst og design, og kreativ fenomen og deres endring gjennom kreativitet, i tråd med moderne teknologiske eller visuelle kravene fra markedet.... [-]


Online Master Of Arts Grad Nye Mediedesign

Belgrade Metropolitan University
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Serbia Beograd

Ett år / 60 studiepoeng, som tilbys i klassen bare [+]

KURS DESIGN OF NEW MEDIA

Ett år / 60 studiepoeng, som tilbys i klassen bare

Kurs (8 studiepoeng hver): AD426 Interaktiv Installasjon og visuell plass Intervensjoner AD441 Film og Video Komposisjon AD521 Programmering of Visual Arts Elektiv AD535 Design unike brukere Experience AD446 Kreativitet på Mobile Application MSc Thesis (12 studiepoeng) Valgemner (8 studiepoeng hver):

Valgfag 1: Ett av følgende emner:

AD527 3D modellering og animasjon AD531 Video i New Media AD450 dramaturgi Short Video og animerte Forms [-]