$close

Filtre

Se resultater

Master of Arts studier i Skjønnhetsindustri 2022

En Master of Arts eller MA, er en grad tildelt av universiteter for å fullføre et studium vanligvis varer i to til tre år, viser herredømme over et bestemt område i kunst eller humaniora. Det er en høyere grad vanligvis forfulgte få en bachelorgrad og er noen ganger et skritt i prosessen mot å tjene en doktorgrad. Hva er en MA i Beauty Industry? Skjønnhetsindustrien omfatter et stort an… Les mer

En Master of Arts eller MA, er en grad tildelt av universiteter for å fullføre et studium vanligvis varer i to til tre år, viser herredømme over et bestemt område i kunst eller humaniora. Det er en høyere grad vanligvis forfulgte få en bachelorgrad og er noen ganger et skritt i prosessen mot å tjene en doktorgrad.

Hva er en MA i Beauty Industry? Skjønnhetsindustrien omfatter et stort antall yrker og virksomheter. Den omfattende natur betyr at pensum vil variere enormt avhengig av hvilket yrke du ønsker å delta. Dette kan omfatte kommersielle eller personlige klær stylist, frisør, makeup artist eller entreprenør i verden av kosmetikk eller skjønnhetsprodukter. Dette skillet kan også inkludere en medisinsk fagperson som har spesialisert seg på massasjeterapi, vekttap eller kosmetiske hudbehandlinger.Kursene kan inkludere praktiske klasser på stil eller behandlingsteknikker, primere på den nyeste teknologien i industrien eller utdanning som dekker virksomheten siden av ting, fra markedsføring til emballasje og reklame.

Innhenting av en skjønnhetsindustrien grad gir deg mange karrierevei alternativer. Jobber som stylist eller kosmetolog betale godt og ofte tjene andre næringer, som for eksempel film, fjernsyn og teater, i tillegg til allmennheten. Opplæring og utdanning i dette feltet gjør det også mulig for deg å starte din egen virksomhet for videre karriere og inntektsvekst.

Fordi kostnadene av disse programmene kan variere sterkt avhengig av flere ulike faktorer, er det en god idé å gjøre grundige undersøkelser på skolen av valget før påføring.

Som innehaver av en skjønnhetsindustrien grad, kan du få jobb i en salong eller studio catering til skjønnhet behovene til publikum, på et spa eller helse og velværesenter administrasjon foryngende behandlinger eller i en mer bedriftsmiljø administrere salg og annonsering av massemarkedet kosmetikk. Alle disse yrker kan potensielt avgreining til dedikerte samarbeid med andre felt eller gå inn i virksomheten selv.

Hvis du er interessert i en skjønnhetsindustrien utdanning, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of Tartu
Tartu, Estland +1 Mer

Programmet kombinerer ledelse og design av spa-produkter, medisinske og fritidsbehandlinger og velvære.

Programmet kombinerer ledelse og design av spa-produkter, medisinske og fritidsbehandlinger og velvære. -
MA
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus