Filter
Master of Arts (MA)
Somalia Mogadishu Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter MAs i Mogadishu i Somalia 2019

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Høyere utdanning i Somalia har blitt privatisert de siste årene. På grunn av denne endringen, har de institusjoner og universiteter innenfor Somalia vært rangert noen av de beste i Afrika, og i noen tilfeller i verden.

Master of Arts studier i Mogadishu i Somalia

Les mer Minimér

treff

University of South Wales Online Programmes through UNICAF

... [+]

Topp MAs i Mogadishu i Somalia. For å aktivere elevene til å identifisere, design og gjennomføre forskningsaktiviteter som inkluderer muligheter for betydelig selv-retning. [-]
Somalia Mogadishu
September 2019
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Unicaf University (ZM)

Utdanning er en stadig endring, dynamisk og svært krevende sektor som krever fagfolk og praktikere å være svært kvalifisert for å møte ulike utfordringer. MA i Education ... [+]

Utdanning er en stadig skiftende, dynamisk og svært krevende sektor som krever at fagfolk og utøvere skal være svært kvalifiserte for å møte ulike utfordringer. De MA i utdanning Er egnet for alle som er interessert i å forstå den viktige rollen som utdanning i hverdagen og spesielt koblingene mellom utdanning, samfunn og studenter i alle aldre. Det er en ideell grad for alle som ønsker å gå inn i utdanningssektoren og alle aktuelle utøvere som ønsker å forbedre videreutvikle sine kunnskaper innen undervisning og læring.

Nødvendige ferdigheter som bruk av IKT, problemløsning, kritisk tenkning og kommunikasjon og forskning ferdigheter er ervervet gjennom kurset.

... [-]
Somalia Mogadishu
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk