Master of Arts i Norwich i Storbritannia

Beste skoler Master of Arts studier i Norwich i Storbritannia 2018

Master

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Norwich var blant fire finalister for den prestisjetunge tittelen britiske City of Culture i 2010, og i 2012 ble det Englands første UNESCO City of Literature. Det finnes også ulike utdanningar fasiliteter.

Master of Arts studier i Norwich i Storbritannia

Les mer

Ma Mote

Norwich University of the Arts
Campus Heltidsstudier August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Norwich

Oppnå innovasjon i moderne fashion design krever kreativitet drevet av teknisk dyktighet.MA Fashion på NUCA understreker den sterke gjensidige avhengigheten mellom kreative ferdigheter, lage [+]

MA Fashion

Oppnå innovasjon i moderne fashion design krever kreativitet drevet av teknisk dyktighet. MA Fashion på NUCA understreker den sterke gjensidige avhengigheten mellom kreative ferdigheter, håndverk teknikk, oppmerksomhet på detaljer og raffinement.

Med fokus på å forberede deg både intellektuelt og profesjonelt for sysselsetting, støtter kurset studenter som ønsker å bli ledere i sine utvalgte felt innenfor de kreative næringene. MA kurset teamet oppmuntre elevene til å mestre tradisjonelle ferdigheter og couture teknikker samtidig utvikle innovative, konseptuelle design. En grundig forståelse av tekniske ferdigheter som mønster skjæring, skredderstrøket, haute couture, drapering, plagg konstruksjon og hånd og maskin etterbehandling teknikker er kjennemerket for dette faglig fokusert grad som reagerer på kravene på bransjen.... [-]


Ma Kommunikasjon Design

Norwich University of the Arts
Campus Heltidsstudier August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Norwich

Kommunikasjon Design berører alle aspekter av det 21. århundre liv.Det er av grunnleggende betydning for måten vi forholder oss til hverandre og våre omgivelser [+]

MA Communication Design

Kommunikasjon Design berører alle aspekter av det 21. århundre liv. Det er av grunnleggende betydning for måten vi forholder oss til hverandre og våre omgivelser.

Dette ideer drevet, vil industrien fokuserte kurset støtte din intellektuelle nysgjerrighet og utstyre deg med relevant kompetanse for å bli en fremragende utøver i internasjonale design-community. NUCA har etablert et sterkt rykte for styrken av sin grafikk og kommunikasjon design kompetanse. Nyutdannede finner sin NUCA legitimasjon er svært attraktiv for potensielle arbeidsgivere og mange tidligere studenter holde posisjoner i ledende designbyråer.

Dette MA vil utfordre deg til å reflektere over din eksisterende praksis og presse dine ideer som du fordype deg i aktuell forskning og trender innenfor sektoren.Arbeider sammen med vitenskapelig ansatte vil bli støttet for å møte de faglige, teoretiske, etiske, tekniske, konseptuelle og visuelle aspekter ved design. Tegning på våre betydelige industristandard ressurser du kan arbeide i områder, inkludert; image å gjøre, typografi, webdesign, innpakning og informasjon design. Ideer generasjon og eksperimentering, problemløsning og refleksjon er sentrale ferdigheter som vil være gode kår gjennom dette programmet. ... [-]