MA i Chatham i Storbritannia

Beste skoler MAs i Chatham i Storbritannia 2018

Master

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Chatham ligger i Kent, så de fleste av innbyggerne går til Mid-Kent College og University College for Creative Arts (tidligere Kent Institute of Art & Design). Imidlertid er ingen av disse ligger direkte i Chatham.

MAs i Chatham i Storbritannia

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for MA Master Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Chatham.  Prøv vår kategori MA Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland istedet.

Search for similar programs here