Master of Arts i Herefordshire i Storbritannia

Beste studieprogrammer Master of Arts studier i Herefordshire i Storbritannia 2018

Master

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Master of Arts studier i Herefordshire i Storbritannia

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for MA Master Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Herefordshire.  Prøv vår kategori MA Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland istedet.

Search for similar programs here