MA i Fife i Storbritannia

Topp Master of Arts studier i Fife i Storbritannia 2018

Master

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. En master 's grad forbereder studentene til å lede eller leder. En master 's grad forbereder også en person for en rekke aktiviteter gjennom spesialisert studie av et felt.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

MAs i Fife i Storbritannia

Les mer

Ma I Bærekraftig Utvikling Og Strategisk Ledelse I Energi

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Saint Andrews

«Bærekraftig utvikling og strategisk ledelse i Energy» Masterprogram (med nyutdannede hovedfag i Management) drives i fellesskap med St Andrews University, en av de eldste og ledende britiske universiteter som, i løpet av sin seks hundre år lange historie, har vunnet omdømmet en verdensklasse utdannings- og forskningssenter. [+]

program Profile

«Bærekraftig utvikling og strategisk ledelse i Energy» Masterprogram (Med kandidatene hovedfag in Management) drives i fellesskap med St Andrews University, en av de eldste og ledende britiske universiteter som, i løpet av sin seks hundre år lange historie, har vunnet et rykte som en verdensklasse utdannings- og forskningssenter.

Programmet gir en unik mulighet for fem russiske og fem britiske masterstudenter til å bli eksperter både i bærekraftig energi og strategisk ledelse i energi. Kandidatene får to diplomer og to mastergrader: St Andrews universitet diplom i bærekraftig utvikling (Master of Arts i Sustainable Development) og MGIMO-universitetet diplom i ledelse (Master of Arts in Management).... [-]