Master of Arts i Glasgow i Storbritannia

Beste studieprogrammer MAs i Glasgow i Storbritannia 2018

Master

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. En master 's grad forbereder studentene til å lede eller leder. En master 's grad forbereder også en person for en rekke aktiviteter gjennom spesialisert studie av et felt.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Glasgow er den største byen i Skottland med en befolkning på rundt 600.000 i selve byen, eller over 2 millioner hvis de omkringliggende byene i Clydeside storbyområdet er tatt hensyn til.

Master of Arts studier i Glasgow i Storbritannia

Les mer

MA in Television Fiction Writing

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow

[+]

Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

[-]

MA in Multimedia Journalism

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow

[+]

Det siste elementet i programmet er prosjektet, som gir deg muligheten til å produsere et betydelig publisert / publiserbart / kringkastet standard journalistisk arbeid.

Vurderingsmetoder

Hver modul vurderes separat: for eksempel kontinuerlig kursarbeid; eksamener eller tester (stenografi og nyhetsdager - som faktisk er en gruppeeksamen som varer en hel dag); og noen av en kombinasjon av kurs og NCTJ eksamener (lov, regjering).

20 x Marantz PMD661 minnekort reporter-opptakere.

[-]