MA i Gøteborg i Sverige

Beste studieprogrammer Master of Arts studier i Gøteborg i Sverige 2018

Master

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Sverige (Sverige) er den største av de nordiske landene, med en befolkning på rundt 9,5 millioner. Det grenser Norge og Finland og er koblet til Danmark via broen over Öresund (Öresundsbron). Sverige har en sterk tradisjon for å være en åpen, men likevel diskret landet.

Göteborg ligger på vestkysten av Sverige. Det er den andre største byen i landet og har over 500.000 innbyggere. Gøteborg har to universiteter Chalmers University of Technology og Universitetet i Gøteborg.

Master of Arts studier i Gøteborg i Sverige

Les mer

Master in Ancient and Medieval Philosophy and Classical Philology

University of Gothenburg: Faculty of Arts
Campus Heltidsstudier September 2018 Sverige Göteborg

[+]

Følgelig må utøvere være ikke bare filosofisk kompetente, men også dyktige i bruk av historiske metoder.

Som det er sett, krever den akademiske studiet av antikk og middelalderfilosofi et sett av ferdigheter som blir stadig sjeldnere, selv på global skala. Former og middelalderlig filosofi og klassisk filologi, masterprogrammet gir studentene muligheten til å skaffe seg alle disse ferdighetene.

3) Kildetekster studeres på originalspråket

Søknad på programmet

Internasjonale studenter uten EU / EØS statsborgerskap Søknad om høsten 2018 vil åpnes mellom: 16. oktober 2017 og nær 15. januar 2018. Søk på www.universityadmissions.se... [-]