Master of Arts i Teknologi i Asia

Topp universiteter MAs i Teknologi i Asia 2017/2018

Teknologi

MA grad er primært for studenter som ønsker å forbedre sine generelle matematikkdidaktikk eller undervise.

En av de største aspektene ved teknologien er at når det er innebygd i maskiner og utstyr, det meste av tiden den enkelte bruker maskinen eller enheten trenger ikke å forstå detaljene av hvordan teknologien fungerer. For eksempel ikke noen som bruker en datamaskin ikke trenger å forstå mekanikken i harddisken til nytte av å bruke den.

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

Master of Arts i Teknologi i Asia

Les mer

Master of Arts in Computer Science

International Black Sea University
Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Georgia Tbilisi

[+]

Topp universiteter Master of Arts studier i Teknologi i Asia 2017/2018. Program Varighet: 2 år (120 studiepoeng) [-]

Master of Arts in IT Management

International Black Sea University
Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Georgia Tbilisi

[+]

Skolepenger for internasjonale studenter: 3000 USD [-]

Ma I Informasjons- Og Kommunikasjonsteknologi

Nanjing University Of Posts And Telecommunications
Campus Heltidsstudier 5 måneder September 2018 Kina Nanjing

MA i informasjons- og kommunikasjonsteknologi [+]

Topp universiteter Master of Arts studier i Teknologi i Asia 2017/2018. Kravene til utdanning En. For de som driver med en bachelor-grad, må søkeren ha en high school diplom, utmerket ytelse under high school periode, og god helse. I prinsippet, ikke eldre enn 25 år. 2. For de som forfølge en mastergrad, må søkeren ha en relatert bachelor grad, utmerket ytelse under undergraduate studier, og god helse. I prinsippet, ikke eldre enn 35 år. Tre. For de som forfølge en doktorgrad, må søkeren ha en relatert mastergrad, utmerket ytelse under masterstudier, og god helse. I prinsippet, ikke eldre enn 40 år. Språkkrav Lavere og høyere opptak skal oppfylle kravene i IELTS eller TOEFL. Dersom søkeren ikke har noen tilsvarende sertifikat, han / hun kan delta i språkopplæring, og kunne starte faglig læring fasen etter bestått opplæring. Søknaden materialer 1. NUPT søknadsskjema; 2. høyeste konfirmasjonen sertifikat; 3. college transkripsjon; 4. en anbefaling brev; 5. CV; 6. studieplan; 7. pass; 8. pass-størrelse bilde. Opptak Prosedyrer En. NUPT vil utstede søkeren et skannet pre-opptaksbrevet hvis han / hun er kvalifisert, og han / hun trenger å betale overnatting avgift (4000rmb), søknadsgebyr (400) og forsikring avgift (600), altogher 5000rmb på forhånd på grunn av 10 dager, deretter NUPT vil utstede "opptak varsel" og JW202 til applicant.About stipendet, for de nye studentene, alle av dem kan få første nivå stipend (TUITION GRATIS) for det første året, for mer informasjon om stipend, sjekk "NUPT International Student Scholarship styrings~~POS=TRUNC forskriften~~POS=HEADCOMP". 2. Det innrømmet Søkeren bør gå til... [-]