MASTERSTUDIES

Deltid MAs i Tekstildesign i Storbritannia 2020/2021

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Studenter som forfølge et program i tekstildesign kan finne utdanning i bruk av stoffer og design på tvers av mange bransjer. Studier kan omfatte instruksjoner i datamaskinstøttet design, veving, trendanalyse, strikking eller tekstilutskrift, alt for å forberede studentene på inngang til designindustrien.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Deltid Master of Arts i Tekstildesign i Storbritannia

3 Resultater i Tekstildesign, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

MA i design: mote og tekstiler

Bath Spa University
MA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Dette kurset gir ambisiøse personer muligheten til å bli designere, designere eller tekstil artister, enten innen profesjonelle næringer eller for å sette opp små bedrifter so ...

Les mer

MA Tekstildesign

Norwich University of the Arts
MA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Kombinere kreativitet, håndverkskompetanse og teknologisk innovasjon, vil våre MA Textile Design Masters grad kurs utvikle og forfine din ekspertkunnskap om tekstil design.

Les mer

MA Tekstiler

Royal College of Art
MA
sep. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Tekstiler ved RCA er en mangefasettert disiplin, og vi jobber med det kreative grensesnittet mellom materialer, lage og mening. Vårt fokus er på ny kunnskap som påvirker mange ...

Les mer