MA i Brno i Tsjekkia

Topp universiteter MAs i Brno i Tsjekkia 2018

Master

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Tsjekkia ligger i hjertet av Europa er en nabo av Slovakia, Østerrike, Tyskland og Polen. Tsjekkiske universiteter tilbyr mangeårige rykte og interessante spesialiseringer.

Denne byen har produsert prominente personer, grunnleggeren av genetikk Gregory Mendel har et universitet oppkalt etter ham. Imidlertid har byen som utfordrer fremdeles, og det er å streve gjennom sine høyere utdanningsinstitusjoner, til å produsere andre Mendels som kan ha betydning for samfunnet.

Master of Arts studier i Brno i Tsjekkia

Les mer

Master I Europeisk Styresett (double Degree)

Masaryk University Faculty of Social Studies
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Tsjekkia Brno

European Governance er en dobbel grad undervist i samarbeid med Utrecht University i Nederland. Det tverrfaglige i europeisk Governance vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter til å svare på disse spørsmålene og å formulere hensiktsmessige tiltak mot de utfordringene de utgjør. På denne måten forbereder det deg å håndtere og arbeide innenfor kompleksiteten av europeisk styresett - både i Brussel og hjemme. [+]

Double-studium med Utrecht University.

Behandling av viktige spørsmål i dagens Europa Finansmarkedene i krise - hvordan kan de reguleres? Bærekraftig energi - hvordan kan vi gjøre overgangen til en grønn økonomi? Velferdsstater - de bør reformeres for å fremme økonomisk vekst, og i så fall hvordan kan dette gjøres? Grenseoverskridende politi - hva er de nye mønstre av etterretningsdeling og politi? Homogenisering - er europeiske land blir mer lik på grunn av EU? Unifier eller underminer - ikke EU utgjør en trussel mot demokratiet?

Disse er blant de viktigste spørsmålene i Europa i dag. Hver av dem involverer aktiviteter på lokalt, nasjonalt og europeisk nivå, og hver krever innsikt fra økonomi, jus og offentlig administrasjon. Det tverrfaglige Master Program i European Governance vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter til å svare på disse spørsmålene og å formulere hensiktsmessige tiltak mot de utfordringene de utgjør. På denne måten forbereder det deg å håndtere og arbeide innenfor kompleksiteten av europeisk styresett - både i Brussel og hjemme.... [-]