$close

Filtre

Se resultater

MAs i Turisme og serviceindustri i Østerrike

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.Den grunnleggende kjennetegn ved østerriksk høyere utdanningssystemet er et fireårig studium. Etter ferdigstillelse av lavere grad, universitetet har ofte stipender for de student… Les mer

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Den grunnleggende kjennetegn ved østerriksk høyere utdanningssystemet er et fireårig studium. Etter ferdigstillelse av lavere grad, universitetet har ofte stipender for de studentene som kanskje ønsker å videre studier til mastergrad og til og med doktorgradsnivå.

Minimér
Les mer om å studere i Østerrike
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
FH Salzburg
Salzburg, Østerrike +1 Mer

Opplevelsen økonomien er stadig økende - også innen turisme. Forventningene til gjester har økt, og bransjen trenger å møte disse nye kravene.

Opplevelsen økonomien er stadig økende - også innen turisme. Forventningene til gjester har økt, og bransjen trenger å møte disse nye kravene. -
MA
Deltid
4 semestre
Engelsk
Campus