$close

Filtre

Se resultater

Master of Arts studier i Turisme i Østerrike

MA Anvendt språkvitenskap er den vanligste av en rekke Masters, eller MA som de er kjent, som har en høyere konsentrasjon på vitenskap og fokusere mindre på klasseromspraksis. Turisme studier er egnet for de som reiser eksperter, har en lidenskap for kultur eller for alle som ønsker å planlegge og gjennomføre kvalitetsturer. Mange aspekter er involvert i reiselivsnæringen, og emner kan dek… Les mer

MA Anvendt språkvitenskap er den vanligste av en rekke Masters, eller MA som de er kjent, som har en høyere konsentrasjon på vitenskap og fokusere mindre på klasseromspraksis.

Turisme studier er egnet for de som reiser eksperter, har en lidenskap for kultur eller for alle som ønsker å planlegge og gjennomføre kvalitetsturer. Mange aspekter er involvert i reiselivsnæringen, og emner kan dekke turisme markedsføringsstrategier, fritid ledelse og event management.

Østerrike, offisielt Republikken Østerrike, er en føderal republikk og en republikk på ca 8.47 million mennesker i Sentral-Europa.

Minimér
Les mer om å studere i Østerrike
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
FH Salzburg
Salzburg, Østerrike +1 Mer

Opplevelsen økonomien er stadig økende - også innen turisme. Forventningene til gjester har økt, og bransjen trenger å møte disse nye kravene.

Opplevelsen økonomien er stadig økende - også innen turisme. Forventningene til gjester har økt, og bransjen trenger å møte disse nye kravene. -
MA
Deltid
4 semestre
Engelsk
Campus