Master of Arts i Ankara i Tyrkia

Beste MAs i Ankara i Tyrkia 2017

Master

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Universiteter i Tyrkia gir enten to eller fire års utdanning for lavere grads studier, mens oppgradere programmene vare i minst to år. Det er rundt 820 høyere utdanningsinstitusjoner i Tyrkia inkludert 76 universiteter med en total student påmelding på over 1 million. Kvaliteten på utdanningen på de tyrkiske universitetene varierer, noen av dem har utdanning og fasiliteter på linje med internasjonalt anerkjente skoler.

Ankara er hovedstaden i Tyrkia, og blant Istanbul, har mangfoldet av 13 universiteter, tre institutter og mange forskjellige private og offentlige skoler. Det er også kjent for institutter, konsertsaler, opera og ballett og andre produkter av høy kultur.

Master of Arts studier i Ankara i Tyrkia

Les mer

Ma - To Hovedstedene Program

University of Kent, Brussels Schools of International Studies
Campus Heltidsstudier September 2017 Tyrkia Ankara

The University of Kent to Capitals Programme gir elevene en unik mulighet til å lære om internasjonale spørsmål i en global sammenheng. [+]

Topp MAs i Ankara i Tyrkia. MA - To Capitals Programme The University of Kent to Capitals Programme gir elevene en unik mulighet til å lære om internasjonale spørsmål i en global sammenheng. Studentene tilbringer ett år på Brussels School of International Studies før du flytter til en annen global kapital for å utvide sin forståelse av internasjonale studier. Programmet tillater elevene å spesialisere seg i ett av følgende disipliner; internasjonale relasjoner, konflikt og sikkerhet, internasjonal politisk økonomi, offentlig politikk eller internasjonal utvikling, samt oppleve forskjellige tilnærminger til internasjonale studier på ulike kontinenter og i ulike globale hovedsteder. Studenter på utvekslingsprogram få et innblikk i natur endringen som en endemisk trekk ved politikken på nasjonalt, regionalt og globalt; en forståelse av årsakene til endring; og måter å håndtere denne forandringen. De får også en god forståelse av forholdet mellom bekymringene til nasjonale og internasjonal politikk og globale og geopolitiske problemer kompleks. Søkere som i utgangspunktet skal gjelde for ett av programmene som er nevnt nedenfor, vil forventes å ha fullført de undervist av deres valgte programmet og har oppnådd et gjennomsnitt på en Merit før du søker om en av børsene som en del av de to hovedstedene Programme. En avgjørelse om hvorvidt en student kan gjennomføre en utveksling vil bli gjort i mai for de studentene som startet sine herrer i forrige september og i februar for de studentene som startet i januar. MA i International Relations MA i International Conflict and Security MA i European Public Policy MA... [-]