Master of Arts i Gaziantep i Tyrkia

Beste skoler MAs i Gaziantep i Tyrkia 2018

Master

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Tyrkia, offisielt Republikken Tyrkia er en transkontinentale land, ligger det meste på Anatolia i Vest-Asia og på Øst-Trakia i Sørøst-Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltar i pan-europeiske studentutveksling (Sokrates, Erasmus, og lignende). Noen har også avtaler med ikke-europeiske universiteter, også.

Gaziantep er byen med en lang historie fordi det er en av de eldste kontinuerlig bebodde byer på jorden, datert fra 3650 BC. Det er to offentlige og et privat universitet.

MAs i Gaziantep i Tyrkia

Les mer

Master I Internasjonale Relasjoner

Zirve University
Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2018 Tyrkia Gaziantep

Den International Relations praktisk program er utformet for å gi studentene avansert kunnskap i internasjonale politiske, sosiale, økonomiske, kulturelle og miljøspørsmål. [+]

Zirve University International Relations Department tilbyr en mastergrad for studenter som er interessert i å studere internasjonale relasjoner på et avansert nivå. Vårt tverrfaglige programmet fokus på studiet av de endrede relasjoner mellom internasjonale aktører, inkludert deres politiske, økonomiske og kulturelle interaksjoner.

Instituttets vekt på å gi tilstrekkelige ferdigheter for faglig arbeid og sin bekymring med utviklingen av detaljert kunnskap om de problemstillinger i internasjonale relasjoner er reflektert i programmet med en rekke avanserte kurs. Kursene er utformet som seminarer der elevmedvirkning er viktig. Våre vitenskapelig ansatte inkluderer eksperter internasjonalt anerkjent i sitt felt, og Institutt har mange kollegaer og venner i organisasjoner i og utenfor Europa. Studenter som velger Department of International Relations vil finne seg nyter undervisning i små klasser med gode muligheter til å samhandle med andre studenter og med ansatte, og for å utvikle en rekke faglige og personlige ferdigheter. De kan delta i instituttets livlig forskningsagenda av seminarer, kollokvier og studentledede presentasjoner. Instituttet er forpliktet til internasjonalisering av sin videreutdanning pensum, og har planer om studentutveksling muligheter med våre samarbeidsinstitusjoner globalt. ... [-]