Master of Arts i Freiburg i Tyskland

Beste skoler MAs i Freiburg i Tyskland 2018

Master

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

I den sørvestlige delen av Tyskland resten Freiburg byen. Den har sølvgruvene i Mount Schauinsland som finansielt og økonomisk støtte byen. Det er hjem til den berømte Albert Ludwig Universitetet i Freiburg langs andre utdannings-og forskningsinstitusjoner.

Master of Arts studier i Freiburg i Tyskland

Les mer

Ma E-lingo - Undervisning Engelsk Til Unge Elever (pre-school Og Grunnskole)

University of Education Freiburg
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år October 2018 Tyskland Freiburg

E-LINGO er et deltids toårig post-graduate blandet-læring masterstudiet fører til en kvalifikasjon i undervisningen av engelsk til unge elever. E-LINGO master award gir deg også tilgang til grad kurs i lærerutdanningen og forskning på universitetsnivå. [+]

E-LINGO er et deltids toårig post-graduate blandet-læring masterstudiet fører til en kvalifikasjon i undervisningen av engelsk til unge elever. E-LINGO master award gir deg også tilgang til grad kurs i lærerutdanningen og forskning på universitetsnivå.

Hva gjør E-LINGO spesiell? E-LINGO er et veletablert masterprogrammet, som har lykkes med kvalifiserte lærere i engelsk for unge elever i mer enn et tiår. Den har fått strålende kritikker og har blitt brukt som modell for andre blended-lærings lærer kvalifiseringskurs.

Erkjenner din arbeidserfaring

Tidligere arbeidserfaring er en av de opptakskrav og utgjør 60 av de 240 studiepoeng som kreves for å starte MA-programmet. ... [-]