MA i Stuttgart i Tyskland

Beste skoler MAs i Stuttgart i Tyskland 2018

Master

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Stuttgart er ikke bare den sjette største byen i Tyskland, men også hovedstaden i delstaten Baden-Württemberg. Byen har en stor befolkning og en rik historie i bilindustrien. Den har mer enn sju store offentlige institusjoner for høyere utdanning.

MAs i Stuttgart i Tyskland

Les mer

Master in Business

Macromedia University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 3 - 4 semestre March 2018 Tyskland Munich Stuttgart + 1 fler

[+]

Universitets- / BA-grad med minst 180 studiepoeng (kvalifisert for før-semester).

MA-programmene starter senere i mars. Alternativt kan studenter med under 210 studiepoeng gjøre en online-pre-semester, som starter i mars, sammen med deres MA-program.

Programvarighet

Alle MA-programmer starter i mars og tilbys som heltidsstudier med en varighet på tre semestre (1,5 år). MA forelesninger foregår vanligvis tre dager i uken under forelesningstider.

Kursavgifter

Master EU: € 6000 avdragsbeløp per semester pluss engangsbeløp € 500 registreringsavgift * Master Ikke-EU: € 6000 avdragsbeløp per semester pluss engangsavgift € 750 registreringsavgift * ... [-]

Ma Global Kommunikasjon

Tilburg University
Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 Tyskland Stuttgart

Global kommunikasjon er en fornyet, fullt engelskspråklige spor av masterstudiet i kulturstudier. Du vil lære å forstå de kommunikative utfordringene i livet i tider med globalisering og superdiversity, hvordan alt dette kommunikasjon mellom kulturer og subkulturer påvirker menneskene det angår, og hvordan gjør utdanning og politikk kan forbedre disse kontaktene og legge til rette for samarbeid. [+]

global kommunikasjon

Global kommunikasjon er en fornyet, fullt engelskspråklige spor av masterstudiet i kulturstudier. Du vil lære å forstå de kommunikative utfordringene i livet i tider med globalisering og superdiversity, hvordan alt dette kommunikasjon mellom kulturer og subkulturer påvirker menneskene det angår, og hvordan gjør utdanning og politikk kan forbedre disse kontaktene og legge til rette for samarbeid.

Hvorfor global kommunikasjon i Tilburg?

Moderne liv er alvorlig påvirket av globaliseringen. Mellom vugge og grav møter vi tusenvis av situasjoner der vi samhandler med folk som ikke deler samme bakgrunn. Vi er mer mobile, ikke bo på samme sted, og våre hverdagslige kontakter span mange ulike sosiale grupper.... [-]