Master of Arts i Würzburg i Tyskland

Beste Master of Arts studier i Würzburg i Tyskland 2018

Master

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Würzburg Byen er hovedstad i Regierungsbezirk Unterfranken lokalisert i Bayern, Tyskland. Det vert et stort fellesskap som består av mer enn 133.000 innbyggere langs mange akkrediterte institusjoner for forskning og vitenskap.

Master of Arts studier i Würzburg i Tyskland

Les mer

Master Of Arts I Internasjonalt Sosialt Arbeid Med Flyktninger Og Innvandrere

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
Campus Heltidsstudier 3 semestre March 2019 Tyskland Würzburg Schweinfurt + 1 fler

The Masters Programmet "International Social Work med flyktninger og innvandrere" er et program-orientert, sammenhengende, i form av innhold og deling internasjonalt orientert engelskspråklig studieprogram. [+]

The Masters program "International Social Work med flyktninger og innvandrere" er et program-orientert, sammenhengende, i form av innhold og deling internasjonalt orientert engelskspråklig studieprogram.

Denne opplæringen er rettet mot potensielle studenter som ønsker å bidra med faglig program orientert kvalifisering innen sosialt arbeid, for å - støtte og styrke flyktninger og innvandrere i en nasjonal sammenheng, samt å fremme deres integrering i vertssamfunnet eller inter åpningen av basistjenester og offentlig forvaltning; Dette er spesielt rettet mot å vinne utenlandske eksperter og deres respektive språklige, kulturelle og religiøse bakgrunner for Tysklands sosialt arbeid; - Ta på og organisere bistand til flyktninger i hotspot asylmottak i Den europeiske union eller flyktningleirer av UNHCR i regioner og transitt innen europeisk og internasjonal sammenheng, for å sikre ryddig tilgang til beskyttelse av flyktninger og for å gi et perspektiv til folk berørt innenfor slike anlegg.... [-]