Filter
Master of Arts (MA)
Tyskland Calw Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer MAs i Calw i Tyskland 2019

En MA eller Master of Arts grad oppnås ved studenter etter å ha fullført en en-til to-års program studerer historie, engelsk eller andre kunstfag eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding av forskning og kurs.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Master of Arts studier i Calw i Tyskland

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Tyskland
Calw
Studietype
Pacing
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Er du interessert i media? Du vet at kommunikasjon er sentralt i selskapet, og streber etter å være en leder? Da masterstudiet Media Management og offentlig kommunikasjon ... [+]

Ta på seg lederroller i kommunikasjon

Er du interessert i media? Du vet at kommunikasjon er sentralt i selskapet, og streber etter å være en leder? Da masterstudiet Media Management og offentlig kommunikasjon er stedet for deg!

Masterstudiet ved SRH University of Economics og media Calw er et tverrfaglig kurs med fokus på media, kommunikasjon, ledelse og administrasjon.

Programmet har som mål å gi media ferdigheter fra ulike perspektiver på enkeltmoduler og kvalifiserte så for ulike medierelaterte yrker. Det tas sikte på å gi en grundig forståelse av de forskjellige prioriteter.

Kurset varer i seks trimester eller 24 måneder i tilfeller der 120 studiepoeng oppnådd. Baseline er vanligvis et år på tre datoer - i januar, mai og september hvert år.... [-]

Tyskland Calw
Januar 2020
Heltid studier
24 måneder
Campus
Les mer på norsk