Filter
Master of Arts (MA)
Tyskland Freiburg Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Master of Arts studier in Freiburg i Tyskland 2019

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

I den sørvestlige delen av Tyskland resten Freiburg byen. Den har sølvgruvene i Mount Schauinsland som finansielt og økonomisk støtte byen. Det er hjem til den berømte Albert Ludwig Universitetet i Freiburg langs andre utdannings-og forskningsinstitusjoner.

Master of Arts studier in Freiburg i Tyskland

Les mer Minimér

treff

University of Education Freiburg

E-LINGO er et deltids toårig post-graduate blandet-læring masterstudiet fører til en kvalifikasjon i undervisningen av engelsk til unge elever. E-LINGO master award gir d ... [+]

E-LINGO er et deltids toårig post-graduate blandet-læring masterstudiet fører til en kvalifikasjon i undervisningen av engelsk til unge elever. E-LINGO master award gir deg også tilgang til grad kurs i lærerutdanningen og forskning på universitetsnivå.

Hva gjør E-LINGO spesiell? E-LINGO er et veletablert masterprogrammet, som har lykkes med kvalifiserte lærere i engelsk for unge elever i mer enn et tiår. Den har fått strålende kritikker og har blitt brukt som modell for andre blended-lærings lærer kvalifiseringskurs.

Erkjenner din arbeidserfaring

Tidligere arbeidserfaring er en av de opptakskrav og utgjør 60 av de 240 studiepoeng som kreves for å starte MA-programmet. ... [-]

Tyskland Freiburg
Oktober 2019
Deltid
2 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk