Master of Arts i Bonn i Tyskland

Beste skoler Master of Arts studier i Bonn i Tyskland 2018

Master

En MA eller Master of Arts grad oppnås ved studenter etter å ha fullført en en-til to-års program studerer historie, engelsk eller andre kunstfag eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding av forskning og kurs.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Hviler på bredden av Rhinen i Nordrhein-Westfalen, Tyskland er Bonn. Dette er en by som har innflytelse i Tysklands politikk og administrasjon. Det er hjem til Universitetet i Bonn, som en av de største og prestisjetunge universiteter i Tyskland.

MAs i Bonn i Tyskland

Les mer

Internasjonale Medievitenskap (MA)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Tyskland Sankt Augustin Bonn + 1 fler

The Master Program er en fire semester, full-time program. Den tospråklige læreplanen kombinerer fagområdene medier og utvikling, journalistikk, kommunikasjon og mediehåndtering. Dette er et felles [+]

Master of Arts i International Media Studies

The Master Program er en fire semester, full-time program. Den tospråklige læreplanen kombinerer fagområdene medier og utvikling, journalistikk, kommunikasjon og mediehåndtering. Dette er et samarbeidsprosjekt sammen med Hochschule Bonn-Rhein-Sieg University of Applied Sciences, University of Bonn og Deutsche Welle, Tyskland internasjonale kringkasteren med hovedkontor i Bonn.

Denne unike Master Program er gjennomført på tysk og engelsk, og er designet for unge studenter fra utviklingsland og overgangsland som har tidligere medieopplevelse. Programmet tilbyr en enestående blanding av forskning, undervisning og praktisk erfaring og forbereder studentene for yrker innen kommunikasjon og mediebransjen. Som media i økende grad blitt satt i en global sammenheng er det viktig at mediefolk forstå den nære sammenhengen mellom mediene og utviklingssamarbeid.... [-]