MA i Paderborn i Tyskland

Beste skoler MAs i Paderborn i Tyskland 2018

Master

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Paderborn er en by i delstaten Nordrhein-Westfalen, Tyskland. Det er hovedstaden i Paderborn distriktet. Det vert mange av Tysklands industrielle foretak samt informasjon teknologibedrifter. Den eldste og største universitet i byen er Universitetet i Paderborn.

MAs i Paderborn i Tyskland

Les mer

Mastercard Innkjøp Og Logistikk

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW
Campus Heltidsstudier 31 måneder October 2018 Tyskland Paderborn

Det masterstudium Innkjøp og Logistikk Management * med graden "Master of Arts" (MA) forbereder studentene godt før det [+]

Deltidsstudier for en Master of Arts

Mastergradsprogrammer Innkjøps- og logistikkledelse * med graden "Master of Arts" (MA) forbereder studentene godt før det, i både nasjonalt og internasjonalt selskaper ansvarlige utøvende funksjon i feltet oppfatter innkjøp og logistikk. Utdype din eksisterende virksomhet utdanning og utfylle studentene fagspesifikk, metodisk full lønn som praxistauglichem kunnskap. Dette er enda viktigere senere fordi de fortjener å viktig rolle som et tverrfaglig ledd i styring av bedrifter. For dette De krever et helhetlig syn på forretningsmessige beslutninger, de utvikler gjennom masterstudiet. Denne holistiske kvalifisering er stadig mer etterspurt i arbeidsmarkedet og Former viktig grunnlag for læring på jobben. * For tiden i akkrediteringsprosessen... [-]