MA i Leipzig i Tyskland

Topp universiteter Master of Arts studier i Leipzig i Tyskland 2018

Master

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Med over 500 000 innbyggere, er Leipzig et byområde som ligger i Sentral-Tyskland i delstaten Sachsen. Det er hjem til Leipzig universitet, Leipzig University of Applied Sciences, og andre høyere utdanningsinstitusjoner.

Master of Arts studier i Leipzig i Tyskland

Les mer

Master Nye Medier Journalistikk (ma)

Leipzig School of Media
Campus Deltid 4 semestre October 2018 Tyskland Leipzig

Administrativ studier med fokus på digital journalistikk, cross-media innholdsproduksjon og mediehåndtering [+]

Administrativ studier med fokus på digital journalistikk, cross-media innholdsproduksjon og mediehåndtering

Fremtiden for journalistikk er digital. I informasjons verden i dag, er den mediekategorier print, tv og radio og nett vokser stadig tettere sammen. Alle som har suksess i noen år som journalist - enten som frilans eller som en stab editor - ønsker å jobbe, derfor krever en rekke ferdigheter og kompetanse. Mediaskapere må beherske cross-media produksjon og multimedia prosessering av innhold som kan kommunisere på tvers av alle kanaler og har kunnskap innen mediehåndtering, mediehåndtering og medieteknologi. Alt dette basert på den klassiske journalistiske håndverket, som baserer seg mer enn noensinne på metodisk forskning på brukerrettet innhold i alle former for representasjon og på den grunnleggende medieetikk og medierett kunnskap. I europeisk nettverk selvfølgelig New Media journalistikk er tatt hensyn til alle disse kravene. Den deltid masterprogram gir deltakerne på denne måten konkrete perspektiver å forme moderne journalistikk og håndtere digitale medier endring.... [-]


Master Bedriftens Medier (ma)

Leipzig School of Media
Campus Deltid 3 semestre October 2018 Tyskland Leipzig

Administrativ studier med fokus på bedriftens kommunikasjon, markedsføring og PR [+]

Administrativ studier med fokus på bedriftens kommunikasjon, markedsføring og PR

Nettstedet og bedriftens blogginnlegg, kunde magasin og sosiale medier, trykte annonser og nettbannere - corporate kommunikasjon, PR og markedsføring i dag er så forskjellige og komplekse arbeidsområder. For å tiltrekke seg oppmerksomheten til kunder og forbrukere, for å etablere sin egen merkevare vellykket og bygge langvarige kundeforhold, bedrifter og andre organisasjoner trenger for å koordinere alle sine kommunikasjonsvirksomheten på hverandre. Aktiviteter i bedrifts publisering og de klassiske PR krever en konsekvent innhold markedsføringsstrategi som ideelt sett bruker midlene til brann historiefortelling. Kundene kan rettes på denne måten på ulike touchpoints og ledsaget på hele kunde reise. Kurset Bedrifts Media (tidligere konsern Publishing) av Leipzig School of Media (LSoM) gir fagfolk innen kommunikasjon og markedsføring avdelinger innen tre semestre den kompetansen som trengs for å møte disse utfordringene i en alder av digitalisering.... [-]