Filter
Master of Arts (MA)
USA Florida Tampa Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer MAs in Tampa i USA 2019

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominere verdensrankingen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. State University systemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange studiesteder spredt rundt om i staten, med hundretusener av studenter.

Tampa Bay er en turistby i Florida er kjent for sine havutsikt og vakre strender. Tampa er hjem til noen få universiteter og en stor latinamerikansk befolkning.

Master of Arts studier in Tampa i USA

Les mer Minimér

treff

Florida Southern College

Vår dynamiske Master of Arts i Undervisning er designet for de med bachelorgrader i fagområder som ønsker å oppnå lærer sertifisering eller er for tiden undervisning med ... [+]

Master of Arts i Undervisning

Har du en bachelorgrad i kunst? Er du en biolog på utkikk etter en ny karriere? Elsker du matematikk og ønsker å dele din lidenskap?

Vår dynamiske Master of Arts i Undervisning er designet for de med bachelorgrader i fagområder som ønsker å oppnå lærer sertifisering eller er for tiden undervisning med et midlertidig sertifikat.

Floridas Premier Teaching Program

På Florida Southern College, kan du tjene en høyt ansett MAT grad i en av de beste utdannet undervisningsopplegg i USA - til en rimelig pris. Kjent for å gi cutting-edge kunnskap og ferdigheter for å lykkes, karriere tenkende lærere, vil denne graden forberede deg til å ha en positiv innvirkning i klasserommet, skolen og samfunnet. Partnerskap med lokale skoler gir muligheter for praksisplasser og bistå med jobb plassering etter endt din grad.... [-]

USA Lakeland Tampa
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk