Filter
Master of Arts (MA)
USA Florida Lakeland Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste MAs i Lakeland i USA 2019

MA grad er primært for studenter som ønsker å forbedre sine generelle matematikkdidaktikk eller undervise.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominere verdensrankingen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. State University systemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange studiesteder spredt rundt om i staten, med hundretusener av studenter.

Master of Arts studier i Lakeland i USA

Les mer Minimér

treff

Florida Southern College

Vår dynamiske Master of Arts i Undervisning er designet for de med bachelorgrader i fagområder som ønsker å oppnå lærer sertifisering eller er for tiden undervisning med ... [+]

Master of Arts i Undervisning

Har du en bachelorgrad i kunst? Er du en biolog på utkikk etter en ny karriere? Elsker du matematikk og ønsker å dele din lidenskap?

Vår dynamiske Master of Arts i Undervisning er designet for de med bachelorgrader i fagområder som ønsker å oppnå lærer sertifisering eller er for tiden undervisning med et midlertidig sertifikat.

Floridas Premier Teaching Program

På Florida Southern College, kan du tjene en høyt ansett MAT grad i en av de beste utdannet undervisningsopplegg i USA - til en rimelig pris. Kjent for å gi cutting-edge kunnskap og ferdigheter for å lykkes, karriere tenkende lærere, vil denne graden forberede deg til å ha en positiv innvirkning i klasserommet, skolen og samfunnet. Partnerskap med lokale skoler gir muligheter for praksisplasser og bistå med jobb plassering etter endt din grad.... [-]

USA Lakeland Tampa
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk