Filter
Master of Arts (MA)
USA Michigan Grand Rapids Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter MAs i Grand Rapids i USA 2019

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominere verdensrankingen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. State University systemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange studiesteder spredt rundt om i staten, med hundretusener av studenter.

Hjem til den 38. presidenten i USA Gerald Ford, og 188 000 innbyggere, er Grand Rapids en by som ligger vest Michigan. Rangert som den nest største i staten, vert byen flere høgskoler og universitet innenfor sine grenser. Ulike grad, mestere, og PhD-programmer innen teknologi og biologi tilbys her blant andre.

Master of Arts studier i Grand Rapids i USA

Les mer Minimér

treff

Aquinas College

Master of Art i klinisk psykisk helse Counseling degree program på Aquinas College er etablert for å møte den økende etterspørselen etter psykiatriske fagfolk. Ifølge Arb ... [+]

Hvorfor studere klinisk psykisk helse rådgivning?

Den Master of Art i klinisk psykisk helse rådgivning grad på Aquinas College er etablert for å møte den økende etterspørselen etter psykiatriske fagfolk. Ifølge Arbeidsstatistikkbyrået, forventes antall nye arbeidsplasser for Lisensierte profesjonelle rådgivere å øke med 39% over nåværende tall innen 2025.

"Det er så utrolig for meg at jeg kan bygge et kvalitetsrådgivningsstiftelse, men også bruke tid med enkeltpersoner som alle søker en lignende, men annerledes sett mål. Jeg er glad for å si at disse studentene og professorene har blitt som en liten familie. Og disse er to av de mange grunnene til at jeg elsker Aquinas. "... [-]

USA Grand Rapids
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk