Filter
Master of Arts (MA)
USA Oregon Portland Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste MAs i Portland i USA 2019

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Portland ligger i Oregon, USA. Hvis du elsker miljøvennlig sted i Portland er en slik byen for deg. På grunn av godt organisert og planlagt transport nettverk og land-bruk denne byen er blant de mest miljøvennlige byene i verden. Sammen med høyere utdanning institutter museene i tilbud rekke pedagogiske programmer.

MAs i Portland i USA

Les mer Minimér

treff

Maitripa College

MA i buddhistiske Studies Program er en 44-kreditt graduate studium i regi av Yangsi Rinpoche. MA grad fokuserer på å kombinere strenge akademiske studier med meditasjon ... [+]

MA i buddhistiske Studies Program er en 44-kreditt graduate studium i regi av Yangsi Rinpoche. MA grad fokuserer på å kombinere strenge akademiske studier med meditasjon og samfunnstjeneste krav for å gi en overordnet, helhetlig utdanning i buddhistiske studier, og er beregnet for studenter som søker en grundig og kritisk forståelse av buddhistiske tenkte i sammenheng med både tradisjonelle og akademiske stipend. Graden par meditative opplevelsen av banen og opplæring for å integrere buddhistiske prinsipper i aktiv tjeneste i samarbeid med en kjerne filosofisk læreplanen er utformet for å jorde student i buddhistiske prinsipper, logikk, filosofiske argumenter og meditative teknikker. Integreringen av stipend, meditasjon og service vektlegges, med ytterligere nødvendige kurs i forskningsmetoder, historie, og et minimum av to perioder av klassisk tibetanske språket. Omfattende eksamen, eller i spesielle tilfeller, en avhandling, er hjørnestein grad kravet.... [-]

USA Portland
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk