Filter
Master of Arts (MA)
USA New York Saratoga Springs Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp Master of Arts studier i Saratoga Springs i USA 2019

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Saratoga Springs ligger i Saratoga County, USA. Mineral springs er de fleste vet ting om denne byen. Sammen med fire år og to år bachelor-og videreutdanning programmer, tilbyr høyere utdanning institutter i byen knytte grader.

Master of Arts studier i Saratoga Springs i USA

Les mer Minimér

treff

Empire State College, State University of New York

Master of Arts i sosialpolitikk er utviklet for utøvere, ledere og administratorer i offentlig og privat, for-profit og non-profit sektor som ønsker å lære mer om hvordan ... [+]

Master of Arts i sosialpolitikk er utviklet for utøvere, ledere og administratorer i offentlig og privat, for-profit og non-profit sektor som ønsker å lære mer om hvordan du kan lage enten statlig eller organisatoriske politikken mer effektiv.

&nbsp

Studenter i sosialpolitikk graduate program er ofte involvert i eller interessert i å forstå og forbedre politikk som påvirker opptjeningstid medarbeidere, livene til dem deres organisasjoner tjene, og deres lokalsamfunn.

&nbsp

I dette programmet kan du bygge kompetanse i politikkutforming, implementering og analyse og utvikle en større forståelse av sammenhengene mellom føderale, statlige, lokale og organisatoriske politikk og politiske prosesser. ... [-]

USA Saratoga Springs
September 2019
Deltid
2 år
Nettstudier & Campus kombinert
Les mer på norsk
Empire State College, State University of New York

Den er designet for å gjøre deg mer effektiv i din nåværende posisjon og for å forberede deg for større ansvar eller nye stillinger som behandler saker av betydning for a ... [+]

Master of Arts i arbeid og politikk studiene er designet for unionistene, menneskelige ressurs fagfolk, voldgiftsdommere, lærere, journalister, politiske aktivister, advokater, og de ​​som er involvert i offentlige eller private næringsliv. Mens programmet gir en bakgrunn i amerikanske Labor Relations, arbeids historie, arbeidsrett og kollektive forhandlinger, er den primære fokus på aktuelle problemstillinger og politikk generert av endringer i den globale økonomi, teknologi, arbeidskraft og arbeidsplassen.

For studenter som ønsker karriereutvikling, skal programmet også å øke din faglige kompetanse og karrieremuligheter ved å styrke din kommunikasjon, analytiske og lederegenskaper. ... [-]

USA Saratoga Springs
September 2019
Deltid
15 måneder
Nettstudier & Campus kombinert
Les mer på norsk