Filter
Master of Arts (MA)
USA Texas San Antonio

Topp MAs i San Antonio i USA 2019

MA Anvendt språkvitenskap er den vanligste av en rekke Masters, eller MA som de er kjent, som har en høyere konsentrasjon på vitenskap og fokusere mindre på klasseromspraksis.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

San Antonio er en by, oppkalt etter Saint Anthony of Padua. Mer enn 31 høyere utdanningsinstitusjoner vert over 100 000 studenter. Arrieson River Theater, Aztec on the River, Fiesta Noche del Rio og filmen palasset er de store attraksjonene i byen. "

Master of Arts studier i San Antonio i USA

Les mer Minimér
MA

treff

Grader
Beliggenhet
USA
Texas
San Antonio
Studietype
Pacing
Our Lady of the Lake University Online

Vår Frue av Lake Universitetets online Master of Arts in Counseling er bygget på en læreplan tilpasset CACREP Standards og tilbyr tre karriere-spesifikke spesialiseringer ... [+]

Få en mestring av ferdighetene som trengs for å ta karrieren din til neste nivå med Vår Frue av Lake Universitetets online Master of Arts in Counseling. Programmet har en læreplan som er i samsvar med Council of Accreditation of Counseling and Related Educational Programs (CACREP) og tilbyr tre karriere-spesifikke spesialiseringer:

Skolerådgivning Hjelp elever i alle aldre får mest mulig ut av utdanningen ved å vurdere og finne løsninger på vanlige atferds- og læringsproblemer, fremme psykologisk helse og implementere effektiv karriereutvikling. Totale kreditt timer: 48Klinisk mental helse rådgivning Hjelpe klienter i alle aldre og kulturer overvinne sine følelsesmessige helsemessige utfordringer som en klinisk psykisk rådgiver i privatpraksis, ambulant eller poliklinisk byråer, myndigheter og ikke-offentlige organer eller samfunnsorganisasjoner. Totalt kreditt timer: 60Klinisk rehabiliteringsrådgivning Forbedre livene til sårbare befolkninger som eldre, veteraner, de som lider av kronisk sykdom og funksjonshemning, og gjenopprette rusmisbrukere, og bidra til å koble dem til nye arbeidsplasser og forbedre sine yrkesferdigheter. Totalt kreditt timer: 60Forbered deg på sertifiseringVår skolerådgivning spesialisering forbereder deg til å søke om Texas School Counseling sertifisering samt skole rådgivning sertifiseringer i mange andre stater. *Klinisk mental helse rådgivning og klinisk rehabilitering Counseling spesialiseringer forberede deg til å søke som en LPC intern og gi de nødvendige 60 kreditt timer med trening og utdanning. *Klinisk rehabiliteringsrådgivning spesialiserer deg også til å søke om å bli en sertifisert rehabiliterende rådgiver (CRC).... [-]
USA San Antonio
September 2019
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk