Filter
Master of Arts (MA)
Ungarn Gödöllő Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Master of Arts studier in Gödöllő i Ungarn 2019

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.

Ungarn er et land i Sentral-Europa. Det ligger i Carpathian Basin og grenser til Slovakia i nord, Ukraina og Romania i øst, Serbia og Kroatia i sør, Slovenia mot sørvest og Østerrike i vest.

Gödöllő er en liten ungarsk by som spiller hjem til 34.000 innbyggere. Det vert den viktigste landbruket instituttet som tilbyr en rekke programmer i denne og beslektede felt.

Master of Arts studier in Gödöllő i Ungarn

Les mer Minimér

treff

Szent István University

Målet med opplæringen er å gi spesialister for bedrifter og non-profit sektor, som har omfattende og integrert faglig kunnskap om lederegenskaper. ... [+]

Mål for studiet:

Målet med opplæringen er å gi spesialister for bedrifter og non-profit sektor, som har omfattende og integrert faglig kunnskap om lederegenskaper. De nyutdannede med kurset er i stand til å analysere, utvikle, organisere, styre og administrere prosedyrene ved organisasjonene i privat sektor og frivillig sektor. De kan gjenkjenne, analysere og løse nye problemer mens de bruker de oppkjøpte kategorier av individuell og organisert læring og utnytte sine evner for innovasjon og kreativ tenkning. Det er en mulighet til å studere ved spesialiseringer i de to siste semestrene av kurset (Business Consulting, Human Resource Management og organisasjonsutvikling). De har også innhente nødvendig kunnskap grunnlag for å gå videre med sine studier i rammene av PhD-utdanning. Dette kurset inkluderer også besøk til nasjonale og multinasjonale virksomheter, slik at elevene kunne få praktisk kunnskap om ledelse studier.... [-]

Ungarn Gödöllő
September 2019
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk